Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPRAVLJIVI

Lani uhićen s 800 grama marihuane, a sada mu našli nasad indijske konoplje

marihuana
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/2
22.09.2021.
u 15:40

Osumnjičeni 22-godišnjak je uhićen i, uz kaznenu prijavu 21. rujna kasno navečer doveden u policiju na ispitivanje

Mladić (22), za kojeg dubrovačka policija navodi da je višestruki počinitelj kaznenih i prekršajnih  djela, te da je lani u ovo vrijeme bio prijavljen zbog posjedovanja radi preprodaje 800 grama marihuane, ponovo je "pao" s drogom. Ovaj put policija je drogu pronašla pretragom njegove obiteljske kuće i to nakon što su dobili informaciju o mogućim sumnjivim aktivnostima 22-godišnjaka. Policija iz Gruda mu je 21. rujna pretražila kuću i okućnicu te je našla nasad indijske konoplje.  

Nađeno je ukupno 16 stabljika visokih između 102 i 223 cm. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je pronađena marihuana bila namijenjena daljoj preprodaji krajnjim korisnicima s područja Konavala i šireg dubrovačkog područja. Osumnjičeni 22-godišnjak je uhićen i, uz kaznenu prijavu 21. rujna kasno navečer doveden u policiju na ispitivanje. 

Ključne riječi

Komentara 3

TT
TTjac
16:39 22.09.2021.

To je ljudsko pravo koje mu zločinci uskračuju. Ako se netko poziva na ljudska prava odbijajući se cijepiti, nositi masku i pridržavati se epidemioloških mjera u doba pandemije, onda se i poljoprivrednik može pozvati na ista ta prava. On je heroj, a ne zločinac!

OL
OlujnoVrijeme
15:55 22.09.2021.

Legalizirajte ovaj korov koji na planeti zemlji raste vec milijunima godina i nitko jos od njega nije umro, naprotiv mnoge je taj korov izlijecio i dogo bio mozda jedini lijek.

AT
atlantisind
17:00 22.09.2021.

Indiska konoplja nije nika droga ,treba legalizirati kao covilizirane zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije