Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARALI SE

Kupili novu kuću za 2,5 milijuna kuna, a sada šalju važno upozorenje ljudima

Ilustracija za kuću
Foto: GettyImages
1/2
01.11.2019.
u 14:11

Odmah su se, ističu, zaljubili u kuću, a sve što nije dobro nisu na prvu primijetili.

Louise i Philip Upton su bračni par s četvero djece koji su nedavno kupili svoju novu kuću iz snova u Bellwayu u Velikoj Britaniji- barem su tako mislili. Potrošili su skoro dva i pol milijuna kuna, odnosno blizu 290 tisuća funti, kako bi nakon par mjeseci otkrili više od 108 dijelova koji ne valjaju, što uključuje napuknute pločice, poplavljeni vrt, neispravne prozore...

Uselili su se prije devet mjeseci te su nakon toga počeli primjećivati kako njihova savršena kuća ipak ima nesavršenosti. Kažu, razočarali su se, ali zato što je kuća nova, nisu mislili da je prije kupnje bilo potrebno zvati inspekciju. Odmah su se, ističu, zaljubili u kuću, a sve što nije dobro nisu na prvu primijetili.

- Dali smo 4300 kuna za inspekciju i u samo pola dana pronašli su 108 mana u kući. Ta se brojka stalno povećava. Ovo nam je trebalo biti lijepo razbolje, a sada je samo stresno- kazala je Louse Upton za Daily Mail.

Njezin suprug dodaje kako je glavni problem nastao što su se izvođači radova žurili s gradnjom jer su bili pod pritiskom te su tako nastali propusti po cijeloj kući.

- Sve se više to sada počelo primjećivati. Neki problemi jesu riješeni, ali i dalje nisu svi. Stranci nam stalno hodaju po kući i popravljaju nešto. Kuća je nova i nismo očekivali probleme, ali želimo ljude upozoriti da uvijek prije kupnje obavezno pozovu inspekciju da provjeri kuću- rekao je Philip Upton za Daily Mail.

Ključne riječi

Komentara 3

MR
mira.radic.90
15:32 01.11.2019.

A tako je isto u Hrvatskoj.Dobar savjet.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
16:07 01.11.2019.

ja uvijek tvrdim: kudikamo je bolje kupiti zemljište, pa graditi, nego kupiti gotovu kuću. Tri su prednosti: 1. Gradit ćeš (sagraditi) po svom ukusu, a ne po ukusu bivšeg vlasnika... 2. Sagradit ćeš kuću s TEBI poznatom kvalitetom gradnje, a ne vjerovati bivšem vlasniku na riječ, da je sve kvalitetno sagrađeno.... I pod 3.. Proći ćeš kudikamo jeftinije.

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
21:04 01.11.2019.

Sigurno su i njemu kucu planirali arhitekti s Kalesijskog univerziteta a izvodzaci radova Mesic com Gradacac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije