Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVADBA IZ NOĆNE MORE
Povratak na članak

Kum udario mladu, vukao je i galamio da se mladoženja nije trebao oženiti s njom

Nakon što su poslušani svi svjedoci i pregledani dokazi, sud je proglasio Tomosa krivim za napade i uništavanje te je morao platiti odštetu mladoj i njezinoj obitelji

Komentari 7

NE
nemanatrag
15:48 18.11.2020.

Kum očito informiraniji od mladoženje...

VL
BE
Beskucnik
02:37 19.11.2020.

Ja nista nisam skuzio , kum s Tomosom udario mladu , kako je uvezo motor stepenicama , ,prije su stari na prvi dan vjencanja , odma mladoj samar opalili da se zna tko je gazda u kuci , danas je obatno ,emancipirane zene , prije su zene verbalno zlostavljale muzeve , trovale hranu i tajno se svalerale, a danas vec javno imaju profil na tinderu , kuhat ne znaju pa te truju fast foodom , a i borilacke vjestine vec znaju ,pa nisi siguran ni od fizickog zlostavljanja.

VL
MI
miraj
23:54 18.11.2020.

Morali platiti odstetu MLADOJ . Bravo novinaru

VL
Avatar EtTore
EtTore
12:43 19.11.2020.

Kad pocinje Sezona?

VL
LI
liliZG
12:06 19.11.2020.

ja shvatila da svi na mladoženjinoj strani bili pijani ko deve, a pretpostavljam da nešto i na mladinoj i opalili jednu klasičnu tučnjavu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.