Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROIZBORI
Povratak na članak

‘Kukuriku’ u Zagorju doživio veliki fijasko

Koalicija SDP-HNS koja je lani dobila većinu, ove je godine osvojila čak 13,19 posto glasova manje od HDZ-a

Komentari 5

LO
lokun
13:35 27.05.2014.

Hrvatska je poplavila, partija poslednje dane broji, narod više ne vjeruje što mu mediji guraju, ne vjeruje partijskim potparolima da je partija najbolja, partija nestaje za sva vremena s ovih prostora koje je pustošila sedamdeset godina.

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
08:39 28.05.2014.

To je realnost... HDZ je nova snaga kako u državi tako i u Hrvatskom zagorju...

VL
AC
actros
17:00 27.05.2014.

s obzirom da se godinama kralo i da su prijasnji politicari bez obzira na stranacku pripadnost,pljackali i dozvolili pljacku lijepe nam nase,na bilo koji nacin i kad su bili u opoziciji ili na vlasti.Gospodin Kolar je mladi politicar pun energijeije i zelje da nesto napravi,medjutim to sada u ovoj situaciji nije lako.Ovakve potencijele bi trebali u nekoj novoj stranci a ne u stranci koja je dvadeset i nesto godina tu mislim i na hdz i ostale stranke u opoziciji ,imali mogucnosti nesto napraviti pa danas vidimo u kakvoj smo situaciji.....zato gospodine Kolar jedna nova stranka za vas i slicne vama koji zele dobro za hrvatsku......pozdrav !!!

VL
ZA
Zagorakis
08:42 28.05.2014.

Naravno da su doživjeli fijasko, pa što drugo očekivati od te stranke koji su itekako dokazali svoju nesposobnost. A ovaj Kolar koji u Kumrovcu veliča petokrake i Jugoslaviju ne zaslužuje biti na čelu županije koja je dala prvog hrvatskog predsjednika, dr. Tuđmana.

VL
MA
matador007
13:50 28.05.2014.

Napokon se dijete vratilo majci!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.