Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin iz mržnje

Kukavički ste iscipelarili kao psa bivšeg vojnika Hadžića jer je gay!

braća šarić
Jurica Galoić/PIXSELL
04.02.2011.
u 11:51

Braći Marku i Miroslavu Šariću 7 mj. zatvora zbog premlaćivanja branitelja Hadžića

– Kukavički ste i mučki iscipelarili kao psa Gorana Hadžića samo zato što je gay – poručio je zagrebački sudac Marijan Bertalanič braći Marku (21) i Miroslavu (24) Šariću, koji su nepravomoćno osuđeni na po sedam mjeseci zatvora zbog teškog ozljeđivanja vojnog invalida i nasilja motiviranog mržnjom. Dok su braća Šarić spuštenih glava i bez riječi slušala sučeve riječi, njihovoj majci presuda je natjerala suze na oči. Ni poslije nije bila u stanju komentirati presudu, a na pitanje je li očekivala blažu kaznu samo je zbunjeno rekla “sada ne znam ništa”!

>>"Zgrabio sam ga kad me primio za ruku i rekao da sam zgodan"

Potreba za obračunom

Braća Šarić kriva su jer su lani 6. studenoga nakon povratka iz gay kluba Denis u Hatzovoj ulici prišla Hadžiću i iscipelarila ga uz riječi “ubij ga, mamu mu j... pedersku”! U klubu su završili s dvojicom mladića, koje su pijani upoznali te noći ispred kafića Rush. Tvrdili su da nisu znali da idu u gay klub, već su bili uvjereni da idu nekom Denisu, a kad su shvatili da su u gay klubu, u kojem je bio i Hadžić, nakon 15 minuta otišli su ne popivši piće. Marko Šarić branio se da je Hadžića napao jer ga je primio za ruku i rekao mu da je zgodan, no sudac je napomenuo da tako nije govorio u istrazi. U istrazi se branio da ga je napao jer je bio pijan.

– Šarići, što se točno rojilo u vašim glavama te noći samo vi znate. Bili ste pijani, s viškom adrenalina i potrebom da se s nekim fizički obračunate.

Kazna za prevenciju

No, umjesto da se muški potučete jedan na jedan, vi ste kukavički i mučki iscipelarili čovjeka i pobjegli kad ste vidjeli da dolaze drugi prolaznici. Ovakva presuda vam je izrečena i zbog generalne prevencije jer smo svjedoci sve veće eskalacije nasilja – obrazložio je sudac Bertalanič. Inače, Miroslav Šarić, bivši nogometaš Dinama i Intera, djelo je počinio u vrijeme dok mu je na snazi bila uvjetna osuda zbog vožnje bez dozvole.

Komentara 28

SA
sakiboy
21:21 04.02.2011.

Šta tom pederu nije pomogao njegov dečko pa da izmlate tu dvojicu !!!??? Zato što su homići jadne kukavice koji se samo žale i kukaju !!! Ja ne bi dozvolio da mi netko napadne curu.

MK
matija.krznaric.vk
17:58 05.06.2016.

Trebali su dobiti vece kazna.Lazu,da nisu znali da idu u gay klub.Sigurno su prikriveni pederi,pa svoju prikrivenost izrazili brutalnom silom.

Avatar sultan46
sultan46
12:49 04.02.2011.

Pogledajte i a pogotovo ovoga desnoga,,prava curica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije