Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja u gospiću
Povratak na članak

Kujundžić: Tražit ću ostavke uredništva HRT-a

Zasmetalo ga je otkazivanje emisije "Otvoreno" jer su u sučeljavanju ponovno odbili sudjelovati J. Kosor i Karamarko.

Komentari 12

MA
malamlak
21:26 15.05.2012.

Gosp. Kujundžiću, stalno se zalijećete, nemojte molim Vas! Ni ono jučer nije trebalo s katoličkim predsjednikom, valjda kanite biti premijer svih građana bez razlike na simpatije, zato ispecite pa recite!

VL
MA
malamlak
21:28 15.05.2012.

Ne prozivajte nikog, ne hvalite se, već govorite o svom programu i budućnosti! Pljuvanjem po drugima izazivate antipatije, ali prema sebi, pogledajte Hebranga i Jovanovića, blaćenjem drugih postali su omraženiji od Sanadera! Čudi me da to ne razmijete

VL
OB
-obrisani-
22:07 15.05.2012.

imoćani svih zemalja, ujedinite se

VL
JA
jamanuša
22:49 15.05.2012.

sram ih bilo zbog izbjegavanja sučeljavanja, dakle boje se slabosti kakvi jesu, razotkrili se, HTV je sve osim nacionalne televizije, uhljebljeni udbospavača i kosopodvaljivača.

VL
KR
kristov
08:21 16.05.2012.

Kujundžiću, sve si bliže cilju! Nitko pobjedu oduzeti ne će!

VL
OB
-obrisani-
13:37 16.05.2012.

Kujundzic i Prgomet su najbolji !! Milinovic je trebao preci sa ovom dvojicom ali udba je na djelu prvo razdijeliti onda u drugom krugu nalogom udbe Jaca i Milinovic moraju podrzati Karamarka ! Jos vjerujem u veliku pobjedu Kujundzica ia i Prgometa kao i Milinoviceva podrzka u drugom krugu ovoj dvojici !! HTV je vec odavno jugoslovenska televizija, stoga gledamo partizanske filmove, Bajagu i srbijanske izbore ! Ivo Goldstein je onaj koji treba otici sa HTV i njegova zlocinacka druzina !!

VL
MA
maksi
13:42 16.05.2012.

Kujundzic i Prgomet, pa oni su tu samo da zabavljaju javnost preko medija, nisu oni sposobni za nista..

VL
FA
Fantom47
17:30 16.05.2012.

Pa g.Kujundžić i Prgomet imaju karijeru u osobnom životu, a to bi mogla biti garancija da će i politički biti uspiješni. I što je najvažnije nisu bili u Partiji, a to očito najviše smeta nekima koji su HDZ iskoristili, kao što su iskoristili SKJ., jer to bi značilo da HDZ postaje normalna desna stranka.

VL
OB
-obrisani-
21:17 16.05.2012.

Otkazali su emisiju jer Kosorova i Karamarko ne dolaze??? Bože koje direktive, koji nedostatak demokracije i slobode, koje jednoumlje, koje partijsko ponašanje. Znate li da su po lokalnim televizijama održavana sučeljavanja? Scenarij uvijek isti. Nema Jadranke Kosor i Karamarka. Svii su tu, osim njih. Niti jedan jedini put. Ne isključujem da je ova naredba o ukidanju emisije došla iz njihovih tabora. HDZ se mora oslooditi takvih utega kao što su Mesićevac Karamarko i Sanaderovka Kosorica. Jao si ga hrvatima domognu li se na prevaru vlasti u HDZ-u. Jedino Kujundžić nije upleten u nered i afere i ako njega ne izaberu, nisu ni za što. Potonut će do dna.

VL
OB
-obrisani-
22:15 16.05.2012.

Ipak je sučeljavanje na Otvorenom, doduše, samo je Milan Kujundžić u studiju HRT-a i kaže da je došao iz Istre izravno u emisiju, a Darko Milinović i Domagoj Milošević su u lokalnim studijima po Hrvatskoj i na video vezi. Karamarko i Kosor nisu htjeli sudjelovati. Nisu ni na video vezi. I to je poruka koju šalju.

VL
BU
burza
17:41 17.05.2012.

Ako pobjedi Kujundžić neče biti ništa bolje u HDZ-u jer on nije ništa bolji od drugih vrijeđa i omalivažava protivnike a to nije pravi put u demokraciju HDZ-a bolje da je ostao Prgomet on je normalniji i kulturniji od njega

VL
TN
the_number
10:42 18.05.2012.

Iako mi je u početku Kujundžić uz Karamarka bio jedan od favorita u međuvremenu me ipak malo razočarao. Razumijem da je do sada bio politički anonimus i da javnost nije imala priliku mnogo saznati o njemu ali ipak mi se čini da je u sve ušao prenaglo. Iako i dalje smatram da je jedna pozitivna i inteligenta osoba koju hdz treba bojim se da je nažalost ipak politički neiskusan a to trenutno hdzu ne odgovara. Iako se mogu čuti razne priče i optužbe na račun Karamarka ja i dalje smatram da je najkompetentnija osoba koja možepreuzeti stranku. Obavještajne službe i rad u mupu su mu dale jednu dozu ozbiljnosti i opreza a suradnja sa velikim političarima jedno veliko političko iskustvo. Politika koju on prezentira je potrebna hdzu kao jednoj demokršćanskoj i konzervativnoj stranci. Nadam se da će uspjeti i hdz izbaviti iz trenutnog negativnog trenda i vratiti ga na stare slave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.