Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISKA PROCIJEPLJENOST
Povratak na članak

Kujundžić: Situacija s ospicama nije ozbiljna

Situacija s ospicama nije ozbiljna, no njihova pojava u Dubrovniku upozoravajući je znak na jugu zemlje, gdje je najniži postotak cijepljenih, izjavio je ministar novinarima nakon sastanka užeg kabineta Vlade.

Komentari 3

BL
bljak007
21:42 30.05.2018.

Jas kad sam bil mali, sem obolil, došla medicinska puca, nabila mi injekciju i gotovo s ospicama, ali to je cjepivo bilo iz hrvatskog imunološkog zavoda, a nije šrot iz uvoza.

VL
OD
odisej22
14:22 30.05.2018.

E moj imoćane,ti se znaš u životu progurati ali baš nisi entelegentan. Pojava ospica u gradu s ispid 50% procjepljenošću djece? Hej,ja sam doktor opće prakse pa mislim da je i ozbiljno i zabrinjavajuće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.