Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko srce volontera
Povratak na članak

Kujica Una udomljena nakon što je 14 godina živjela u skloništu

Tek nekoliko dana nakon što su izgubili dva psa, Mirna Mrčela i Matija Tišlar nevidljivoj su kujici iz Noine arke otvorili vrata svog doma

Komentari 5

Avatar BUJICA
BUJICA
13:21 29.09.2017.

Bravo za Mirnu Mrčelu i Matiju Tišlara!

VL
Avatar MAX
MAX
15:06 29.09.2017.

divan gest... onako kako se odnosimo prema zivotinjama, tako se odnosimo i prema ljudima

VL
ME
Merlin
14:43 29.09.2017.

hegeduš, ne lupaj gluposti..što to znači 'obična' životinja?? pa i mi smo, svaki pojedini, samo 'obični' ljudi. .drugo, bezbroj je načina plemenitog ulaganja, netko bira udomit psa, netko će stavit na račun nekakvu lovicu nekome tko je u nevolji, netko će pokosit dvorište staroj bakici, netko će (ako je bogatiji) sponzorirat školovanje kakvog siromašnog klinca.....ma, ima hrpu dobrih varijatni. ali to ne znači da svi mi moramo stavljati lovicu u jedan koš (samo za jedno dobro djelo). uostalom, jasno ti je valjda da ne možemo SVE ljude, SVE životinje, SVE biljke, ovo, ono...spasiti. svatko bira prema svojim preferencijama i financ. mogućnostima kome će pomoći. drugo, ovdje je bitno ovo: udomili su STAROG psa koji nikad u životu nije osjetio što znači imati svoj dom. to je fenomenalno i s ljudske strane doista predivno, jer, znamo dobro, većina će (posve sebično, ali ljudski razumljivo) radije uzet mladog psa ili mačku i time automatski stavit starije životinje u nepovoljniji položaj. to ti je kao da idemo eutanazirat sve ljude starije od 70 god. jer, kaj, dosta su se naživjeli...samo smetaju. kad vidim kak ti razmišljaš, pa zašto onda ne kreneš od svoje bake ili djeda....:))

VL
DU
Deleted user
14:32 29.09.2017.

Evo još jednog dreka na cesti za kojim nitko nebude čistil. Odite više vrit s tim pesima. Zašto takva pretjerana briga s običnom životinjom? Koliko novaca i truda je uloženo da bi se 'udomila' kuja, a ima toliko plemenitijeg načina za ulaganje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.