Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deutsche Welle
Povratak na članak

Krtice u državnom vrhu – Njemačka i njezini špijuni

Oko 12.000 ljudi u Zapadnoj Njemačkoj špijuniralo je za istočnonjemačku tajnu službu Stasi, ali vrlo malo ih je za to i osuđeno. Zna se, međutim, da je Stasi imao svoje doušnike i u samom vrhu zapadnonjemačke politike.

Komentari 3

GI
goran.ivancic.35
10:14 14.03.2014.

Od takvih sranja sto dalje to bolje!

VL
DM
dmt
09:22 14.03.2014.

U Hrvatskoj Tudjman sve i te kako poznate, najnotronije udbashe postavio na vrhunac vlasti - Boljkovac ko prvi sef MUP-a. Manolic ko premijer cijele Hrvatske, te Perkovci ko doministar Tudjmanovom ministru obrane, Susku. A sef kabineta udbashu Manolicu bio nitko drugi no Karamarko. Trebala bi lustracija u Hrvatskoj pa bi se sigurno saznalo da je 90% udbasha zavrsilo u HDZ-u

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.