Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA GROMOVA
Povratak na članak

Krstičević: Gardijske brigade štit su i ponos Domovinskog rata

Tom prigodom ministar je čestitao svim pripadnicima 2. gardijske brigade njihovu obljetnicu istaknuvši: „Gardijske brigade štit su i ponos Domovinskog rata. Hrvatska vojska danas baštini uspomene na gardijske brigade i zahvaljujući njima je Hrvatska vojska danas jamac mira i sigurnosti u Hrvatskoj.“

Komentari 6

NO
nogogaz
00:57 16.05.2018.

Triba nama stit od izbjeglica i hdza...i da bi se nase ekonomske izbjeglice u zapadnoj antifa civilizaciji vratile u lipu nasu!

VL
AG
Agricola
00:55 16.05.2018.

Naravno, gardijske brigade i specijalna policija, te hrabri bojovnici HVO-a. A ne nikakvi subverzivni elementi iz HOS-a koje razni bujanci i hasanbegovići promoviraju dok šire laži o domovinskom ratu, iako je vojni dio njihove borbe, tu je bilo dobrih momaka, ali njihov doprinos se mjeri u promilima. S druge strane vodstvo HOS-a je bilo subverzivno i kranje antihrvatsko. Jasno je zašto Bujanec, Hasanbegović i takvi šire laži o Domovinskom ratu, to je jednostavno taj desni krak detuđmanizacije koji je doveo do haške presude i čina generala Praljka. Naravno, ni Bujanec, ni Hasanbegović ni Marcel Holjevac ni Peternel ni slične vedete današnje desnice nisu sudjelovali u domovinskom ratu, i zato sad žele zataškati doprinos gardijskih brigada i specijalne policije, jer je to sve dio detuđmanizacije iza koji stoji mozak čitave operacije, Sorosev plačenik Ivo Banac.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
23:28 15.05.2018.

Zašto je Hrvatska nepobjediva i jača od same sudbine, odgovor je jednoznačan. Našu rodnu grudu stražare i po potrebi brane gardijski bojovnici bez mane i straha, dok u gospodarstvu kozmički bojovnici, bez milosti likvidiraju sve "ale i vrane", tj. sve moguće i nemoguće gospodarske ugroze. Velika je šteta što je naša velikomučenica Martina, kao Ivana Hrvatska, po nadljudskoj obrani posrnule naše dike i ponosa Agrokora, bila osudjena na pravdi našeg Boga pravednoga za grijehe koje nije uopće počinila, ali na svu sreću nije bila spaljena na lomači kao Jeanne d´Arc. Po potrebi ova naša heroina če ponovno preuzeti hrvatski stijeg i uz pomoć svojih kozmičkih kondora donijeti svojoj Domovini spas u posljednji čas. Problemi mogu nastati ne samo sa hrvatskom državnom ragom, već i sa domicilnim dvonožnim papkarima, jer je pitanje da li će ovi preživjeti tolika spasavanja. Ranije su dvonožne papkare naši austrougarski gazde šišale do gole kože, dok sadašnji vjerodomoljubni gazde i spasitelji ih glodju do golih kostiju. Medjutim kada budu i goli kosturi domicilni dvonožni papkari će u ekstazi i dalje uživati u vjerodomoljubnim igrama i slušanju budnica (Evo zore, evo dana i drugih.), kao svoji na svome, u svojoj neovisnoj državi. U svakom slučaju ih čeka Raj, ako ne narodnoj grudi ono na rajskim vrtovima na Nebu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.