Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporni tweetovi

Kritizirao aviokompaniju pa mu zabranili letove

easyjet
Ivo Cagalj/PIXSELL
27.09.2013.
u 07:33

Prema njegovim tvrdnjama, član osoblja rekao mu je kako ne može 'na takav način pričati o kompaniji i potom očekivati kako može letjeti njezinim letovima'

Profesor prava Mark Leiser tvrdi kako mu je zabranjen pristup letovima aviokompanije Easyjet nakon što je na Twitteru objavio negativne komentare, javlja boingboing.net.

Leiser je na Twitteru objavio kako je zbog leta koji kasnio, vojnik koji je bio s njim u avionu propustio sljedeći let te da mu Easyjet nije želio pomoći.

Prema njegovim tvrdnjama, član osoblja rekao mu je kako ne može \'na takav način pričati o kompaniji i potom očekivati kako može letjeti njezinim letovima\'.

>> Karting Arena Zagreb i EasyJet potpisali ugovor o suradnji

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije