Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekršajni sud

Kristina Ćurković zbog skidanja zastave EU kažnjena sa 102 eura

Kristina Čurković (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
03.03.2012.
u 10:53

Kristina se pred sudom branila kako nije učinila ništa loše već je branila čast i ugled svoje domovine

Kristina Ćurković na Prekršajnom sudu u Splitu kažnjena je novčanom kaznom u protuvrijednosti od 102 eura jer je u travnju prošle godine skinula zastavu Europske Unije sa zgrade Banovine u kojoj je smještena splitska Gradska uprava. Kristina se pred sudom branila kako nije učinila ništa loše već je branila čast i ugled svoje domovine. Nakon što je europsku zastavu zamijenila hrvatskom pozvala je policiju i prijavila svoj čin, ali i one koji su izvjesili zastavu EU, po njezinom mišljenju bez razloga i kršeći zakon.

Protiv Kristine Ćurković splitski prekršajni sud vodi još dva postupka. Zbog bacanja jaja pred noge istaknutih HDZ-ovaca u Omišu i zbog performansa na Pjaci, opet sa zastavom EU.

Ključne riječi

Komentara 101

FE
Felicijen
11:14 03.03.2012.

Mala šiparica iz provincije traži svoj put do popularnosti...

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
11:22 03.03.2012.

Koja je ono valuta na snazi u RH?

Avatar kuka
kuka
12:33 03.03.2012.

Zavežu labrnju kad ih fino pitam,a frajer se boril za Hrvatsku,niš ne kužim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije