Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA SMRT

Krava teška 1,5 tona propala kroz krov i ubila ga na spavanju

krava,krov,brazil (1)
YouTube screenshot
13.07.2013.
u 18:25

Joao Maria de Souza (45) mirno je spavao sa svojom suprugom kada se na limeni krov njihove skromne kuće popela krava.

Nesvakidašnja pogibelj zabilježena je nedavno u brazilskom gradu Cartingi. Ondje je muškarac preminuo kada je na njega kroz krov propala 1500 kilograma teška krava.

Joao Maria de Souza (45) mirno je spavao sa svojom suprugom kada se na limeni krov njihove skromne kuće popela krava. Životinja je, piše Daily Mail, pobjegla s obljižnje farme, no ona i de Souzina suprug nisu ozlijeđene tijekom incidenta.

Nakon pada krave, nesretni muškarac prevezen je u bolnicu s prijelomom noge. Sat vremena bio je pri svijesti i mogao je razgovarati, no onda mu se stanje naglo pogoršalo i preminuo je od unutarnjeg krvarenja. Obitelj preminulog je u šoku te je zatražila hitnu istragu o slučaju.

- Ne mogu vjerovati da je umro na ovakav način. Dok je ležao u krevetu i mirno spavao. I to od krave - kazala je očajna majka pokojnog 45-godišnjaka.

Još nije ustanovljeno tko je vlasnik odbjegle krave protiv kojeg će vjerojatno biti podignuta optužnica za ubojstvo.

>>Pamplona: 23 ozlijeđenih, jedan sudionik uboden u stražnjicu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije