Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Krađu iz Auschwitza naručio bogati britanski simpatizer nacizma

- Taj kolekcionar želio je natpis kao svoj trofej i iskoristio je svoje neonacističke veze da proširi vijest da će dati veliki novčani iznos za nj - rekao je neimenovani izvor u Švedskoj.

Komentari 7

OB
-obrisani-
20:08 06.01.2010.

Kurt Grstein (jedan od ocevidaca ,ha,ha): \"Milijuni djece su ubijeni u Auschwitzu( u kojem po njegovom priznanju nikad nije bio) stavljanjem krpe namocene u kiselinu (prussic acid) na nos( dokument V i VI).(Tu se prisjetimo “priznanja “ Rudolfa Hessa ,upraviteljaa logora, pod teskim mucenjem ,na engleskom jeziku( koji nije razumio) , da je SVAKI DAN umoreno PLINOM 16,000 Zidova( za vrijeme koje on navodi to bi bilo 45 milijuna!!)....ili onog sotonistickog lazljivog Eli Wiesel-a, dobitnik Nobelove nagrade za mir(??!! kradlivca identiteta lazara Wiesela.Pljuc!) u svojoj autobiografiji”Noc”(prevedena na 30 jezika) navodi:”U Auschwitzu su bila dva velika rova,jedan za djecu i jedan za odrasle . Nedaleko od nas sam vidio gigantski plamen( otuda i termin HOLOCAUST) . Stigli su kamioni puni djece i beba . Da JA SAM TO VIDIO SVOJIM OCIMA, tu djecu u plamenu.Malo dalje je bio drugi rov sa gigantskim plamenom gdje su ljudi spaljeni u polaganoj (??) agoniji”( ni rijeci nigdje u cijeloj knjizi o plinskim komorama) A kako je Elli prezivio ? Pa naravno Bozjom providnoscu.Bog je svu tu djecicu poslao u smrt a njega( pravednika medju ljudima) 6 mjeseci ostavljao na kraju reda ,a posto su nacisti prestajali sa radom popodne on nikad nije dosao na red da bude bacen u rov.Koji kreteni mogu ovako nesto vjerovati???.Plamen ili kiselina ili elktrokucija na konvejerima,ili....... Tko tu od njih dvojice laze , obojica,ne? Pogledaj francuski dokumentarac ( saveznici su ga nacinili ,mora biti istinit ,ha,ha) \"Noc i magla\" gdje oni tvrde kako su nacisti samo u Auschwitzu PLINOM pobili preko 9 milijuna Zidova. Danas tu stoji ploca sa brojkom od 1.5 milijuna umrlih svih nacionalnosti od svih uzroka. POKUSAJTE IZRACUNATI: Gerstein= milijuni zidovske djece( kiselinom!!!!!) a pored toga odrasli +16,000 dnevno ( Hess)+12,000 dnevno SPALJENIH u rovovima ( benzinom)( Wiesel)+ 20,000 unisteno NEPOZNATOM NAPRAVOM u sekundi( A- bomba?...dokumenti na sudu u Nurembergu)+ 100-tine dnevno ubijeno elektrokucijom na konvejerima...i to samo u Auschwitzu ( a da ne spominjem Zidove koji su umrli od starosti i raznih bolesti kao dizenterije i tifusa.Kad se zbroje sve lazi komunista ,cionista i saveznika onda dolazimo do groteskne brojke od preko 100 milijuna unistenih Zidova.....ogavne lazi sa dna pakla

VL
IZ
izbrisan
08:24 05.01.2010.

Ma nema u Britaniji nacista.To je samo zlocesta propaganda....hahahahahaha

VL
SM
sudo.m
15:47 04.01.2010.

Nista neobicno niti cudno.Od njih se to i moze ocekivati.

VL
CE
cericzel
21:37 04.01.2010.

zasto kretenu nije navedeno ime i prezime.

VL
Avatar jankoplemenity
jankoplemenity
07:24 05.01.2010.

nadam da će dati i veliki novčani iznos za kaznu...

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:11 05.01.2010.

Covjek vjeruje u RAD.

VL
NI
nikolatr
21:10 05.01.2010.

Fucken Nacista u Britaniji.. Ne, tamo je Sve ljevo- komunjari sami..! :-)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.