Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan grada
Povratak na članak

Kosor u Pleternici uputila želje za skori izlazak iz krize

- Moj vam je savjet da učite, to će biti ponajprije za vaše dobro jer će vam stečeno znanje pomoći da savladate razne životne teškoće - poručila je premijerka Jadranka Kosor učenicima OŠ "Fra Kajo Adžić" u Pleternici.

Komentari 7

ZK
ZKaquila
09:03 07.12.2010.

Sačuvaj nas bože rasta koji J.Kosor spominje! Ako nam nastavi biti ovako dobro ukoro ćemo travu pasti. A ona i ovaj debil Lucić samo se bedasto smiju...

VL
BI
Bisera
01:07 02.09.2011.

hvala, a novčani prilog, dijeci čokolada ,ženama kava, muškarcima bavarska piva bilo bi pošteno bog daj,.

VL
DU
Deleted user
15:52 06.12.2010.

Dobro je vec sad pripremati djecu na ono sto ih ceka kad odrastu, a to je otplata dugova koje su ZNA SE tko zaduzio unapred deset generacija hrvatske djece. Puno ljepse je bilo biti pionir.

VL
OB
-obrisani-
15:52 06.12.2010.

Svetlo na kraju tunela je sve bliže,i bliže,i bliže,i bliže,i bliže,i bliže,i b.............

VL
FE
Felicijen
16:43 06.12.2010.

MOgla je baš postaviti i svoju bistu kad je već bila u posjeti. Kao vječnu opomenu ljudima tamo...

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
23:00 06.12.2010.

Rončeviću nije dokazano da je ostvario vlastitu korist, ali je eto oštetio državu za 10 milijuna kuna. U Požegi je gradonačelnik i saborski zastupnik Zdravko Ronko oštetio proračun za 19 milijuna kuna koje su isparili iz proračuna da nije napravljena nikakva usluga. Naime, isti je dao pozajmice i mjenice firmi Kamen Ingrad d.d a da ova firma nije ništa napravila u gradu Požegi. Državni odvjetnik u Požegi Novak je odbacio kaznenu prijavu uz obrazloženje da \"Ronko nije imao osobne koristi, te stoga nema kaznenog djela\", a to što je grad oštećen za 40 % godišnjeg proračuna nikome ništa. Državni odvjetnik Novak očito ili ne pozna zakon, a što potvrđuje presuda Rončeviću, ili je kupljen od ovih 19 milijuna kuna koji su isparili iz proračuna grada Požege. Ali ovaj slučaj ne zanima novinare, iako sam im poslao na nekoliko redakcija kompletnu dokumentaciju. A znate zašto? E, zato jer je Ronko član SDP-a.

VL
BZ
Branko Zajec
17:09 07.12.2010.

Prodavačica magle, daje savjet djeci da uče, a ona studirala 12 godina !!!! Hvaleći se izvozom, ne govori koliki nam je izvoz bio prije tih zadnjih podataka. Neće reći da je samo jedan brod koji je nedavno završen u Brodosplitu, povećao ukupan izvoz države za 17%. Da je to rekla, svima bi bilo jasnije koliko mi izvozimo i koliko smo jadna država.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.