Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'smanjite klimu!'

Kosor se žali da joj je hladno u Saboru, šalje cvrkut za pomoć

Jadranka Kosor
Foto: Jadranka Kosor - Twitter profil
13.06.2014.
u 11:26

Sabor je cijelo vrijeme dobro klimatiziran, što većini zastupnika koji sjede u odijelima ipak odgovara

Bivša premijerka Jadranka Kosor nije prezadovoljna radnim uvjetima u Hrvatskom saboru. Dok vani temperature stalno rastu, Sabor je cijelo vrijeme dobro klimatiziran, što većini zastupnika koji sjede u odijelima ipak odgovara.

– Tamo gdje sjedim u Saboru užasno je hladno. Nikakvi apeli i molbe za smanjenjem hlađenja ne pomažu. Zato šaljem cvrkut za pomoć – napisala je danas Jadranka Kosor na svom Twitter-računu.

>>Nogometno ludilo i u Saboru: Jadranka Kosor navijat će do dugo u noć

Komentara 9

GI
gismund
11:53 13.06.2014.

opet jaca?!? pa dajte nas više prestanite daviti s njome, iskače iz svake paštete, što je netko odlično rekao pred koju godinu!!!

BU
Bulaba
11:54 13.06.2014.

Da pokrenemo kakvu humanitarnu akciju tipa "Ugrijmo ostarjele skojevke"? Gđo Kosor, više raditi, manje kokodakati i cvrkutati, pa će biti toplije.

Avatar Carrera
Carrera
11:48 13.06.2014.

ako joj je hladno neka svoje mjesto u saboru ustupi nekom sposobnijem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije