Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srdačan doček

Kosor obišla poplavljeni Metković i obećala gradnju nasipa

Premijerka obišla Metković
Ivo Čagalj/PIXSELL
04.12.2010.
u 17:21

Metkovci su premijerku koja je obišla poplavljena domaćinstva dočekali s rakijom i ružama iz poplavljenih vrtova.

Premijerka Jadranka Kosor u Metkoviću, iz kojega se voda lagano povlači dočekana je srdačno. Nije ni čudo. Najavila je početak gradnje nasipa već na proljeće, za što je u proračunu osigurano sto milijuna kuna, što će u buduće metkovce braniti od visokog vodostaja Neretve.

Milijun interventnih kuna koje je Vlada odobrila u petak, također će dobro doći, ali počinjena šteta procjenjuje se, na prvi pogled, na 30 milijuna kuna.

Premijerka je obula čizme i obišla poplavljena domaćinstva s desne obale Neretve. Dočekana je ružama iz poplavljenog vrta i rakijom.

- Makismalno ću požurivati saborsko Povjerenstvo za procjenu šteta da što je prije moguće završi s radom kako bi ljudi dobili novac. Sada je potrebno procijeniti pravedno, iako bi za neke ljude trebalo izdvojiti i više - rekla je Kosor s kojom je u društvu bio ministar gospodarstva Popijač.

Ni na jedno novinarsko pitanje nije htjela odgovoriti.

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar tomsom
tomsom
17:55 04.12.2010.

obećava ono što neće ostvariti. samo za koji glas na izborima upucala je najmanje 300 000 tisuća kuna za svoj izlet. prokleta vam bila duša kradezeovska u n-to kojleno.

GL
glupkostup
17:55 04.12.2010.

kako se neslužbeno doznaje, izgradnju nasipa izvodit će Konstruktor, nadgledat će ga IGH, a zaštitnu boju nanosit će Skladgradnja ... vlada RH osigurala je i dodatnih 250.000.000 kuna za dodatne radove ... USKOK je obećao da se neće mješati i da će privremeno obustaviti istragu protiv Žderića, Žužula i Radića, a vjerojatno i protiv Protege, koji će voditi brigu oko financija ... predsjednik RH Ivo Josipović je zadovoljan ovim dogovorom, jer se ovim nasipom spašavaju životi i imovina stoke sitnog zuba

TO
tomaivan
17:50 04.12.2010.

timeo danaios et dona forentes... reko bi moj profa iz latinskog ;-)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije