Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovo šokirao
Povratak na članak

Kontroverzni srpski liječnik: Skoro sam siguran da sam imao koronu, ali nisam bio u samoizolaciji

Na novinarsko pitanje kako je moguće da je bio toliko neodgovoran da se nije niti testirao, niti bio u samoizolaciji, što je tih dana preporučao svima drugima, Nestorović je odgovorio da se nije ponašao neodgovorno ni prema sebi, ni prema ljudima iz svoje okoline

Komentari 9

DA
damyr26
14:39 26.05.2020.

Izliječo se on nakon što pojeo 3 kace od 100 litara kiselog kupusa i popio 200 litara vučje rakije u mjedec dana, sad još malo trkelja gluposti a li oporavit će se on za koju godinu.

VL
MA
Mama
13:34 26.05.2020.

Da nema ovih Srba trebalo bi ih izmisliti,ok,dobro, mozda ne bas u susjedstvu

VL
MA
Mama
13:33 26.05.2020.

Da ih nema trebalo bi ih izmisliti,Lako je sada nama se smijati ali kada su nam takvi krojili po Hr morali smo trpiti ali šta ce oni normalniji po Srbiji,gdje oni da uteknu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.