Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokativno

Kontroverzna naslovnica Charlie Hebdoa o terorističkim napadima u Bruxellesu

charlie hebdo
Foto: Facebook/Charlie Hebdo
1/2
29.03.2016.
u 15:32

Na Twitteru su već počele reakcije na najnoviju naslovnicu Charlie Hebdoa, a dosta ljudi izražava šokiranost

Na naslovnici najnovijeg broja francuskog satiričkog tjednika Charlie Hebdo, koji će izići sutra, objavljena je karikatura u vezi s terorističkim napadima u Bruxellesu, koja se, najmanje što se može reći, neće svidjeti svima.

Naslovnica je objavljena na Facebook-stranici Charlie Hebdoa. Na njoj se vidi svjetski poznati belgijski pop-pjevač Stromae kako pjeva svoj poznati hit "Papa ou t'es?" (Tata, gdje si). Oko njegove glave vide se rastrgani dijelovi tijela koji govore "ovdje, ovdje, ovdje također".

Foto: Facebook/Charlie Hebdo

U siječnju prošle godine, maskirani teroristi upali su u redakciju Charlie Hebdoa i pobili 12 osoba, članova redakcije te dvojicu policajaca. Na njih je izvršen i bombaški napad nakon što su 2011. godine objavili karikaturu proroka Muhameda.

Na Twitteru su već počele reakcije na najnoviju naslovnicu Charlie Hebdoa i tu dosta njih izražava se šokiranost. U jednoj poruci se kaže: "Kako s humorom reagirati na naslovnicu Charlie Hebdoa o atentatima u Belgiji? – Ne možemo im čak ni pucati u glavu, to je već učinjeno.

>> U Bostonu, Madridu, Parizu i Bruxellesu ubojice su - braća

Komentara 6

GO
goran2hr
16:32 29.03.2016.

Nije smiješno, nego odvratno. Tko to kupuje? Ili su i ti ljevičari na nekoj državnoj sisi?

Avatar superhik74
superhik74
17:36 29.03.2016.

To su mentalno retardirani nekrofili koji populaciji ispranoga mozga prodavaju jeftinu propaganda predstavljajuci je kao "sloboda tiska". Nije niti cudo s obzirom koliko je duboko taj tzv. zapad pao, pored sponzoriranja terorizma ISIL-a I Al Qaide uzivaju u ratu I patnjama. Covjek moze sada u malo drugacijem svijetlu gledati proslogodisnju pucnjavu u tom smecu od propagandnog Rothschild-ovog tzv. casopisa. Mene zanima koji su to psihicki bolesnici koji to smece kupuju.

MA
maddog
18:05 29.03.2016.

ne sviđa mi se ovo ali svi su podržavali taj list kad su vrijeđali muslimane svojim karikaturama tad je to bio prihvatljiv humor,pa onda valjda trebaju i ovo prihvatiti kao humor ili im jednostavno reći da to nije prihvatljiv humor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije