Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Komunisti su noću likvidirali radićevce

Ključni događaj dogodio se u selu Gornje Taborište, gdje su predstavnici HSS-a iz raznih krajeva Hrvatske prešli k partizanima i jednoglasno osudili Vladka Mačeka

Komentari 7

HU
Hubrvi
12:43 11.05.2021.

Treba svakodnevno pisati o zlocinima komunista, da mlade generacije shvate sto su sve radili i uradili ti pripadnici te zlocinacke Partije i partijskog vodje, btavara i zlocinca iz Kumrovca. Trebaju shvatiti, da i danas nasljednici tih partizanskih zlocinaca skupljenih medju ljevicarima i prvenstveno u SDP-u. Zato bi Tomasevici i Klisovici Kazalisni trg opet preimenovali u trg njihovog zlocinackog marsala.

VL
VI
Vivian
20:30 11.05.2021.

Cak i danas, kada se podrazumijeva da zivimo u demokraciji, istina tesko dolazi na vidjelo. Zasto? Zakljucite sami.

VL
Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
08:40 28.05.2021.

Da, ti zločesti jugokomunisti bacali su atomske bombe, uvodili aparthejd, pljačkali kolonije, istrjebljivali domorodačka plemena...

VL
MA
Martini
07:20 12.05.2021.

Ovo nije točno. 90-ih je SIS privodio i maltretirao ljude po Zagorju jer su opet pokušali "podgrijati" tu suludu priču o ubojstvima. Tuđmanov stari je ubil babu pa sebe i tu nema nejasnoća. Sin mu je bio general, on sam je bio visoko u hijerarhiji vlasti... tko bi njega ubio. Stalno se nekako pokušava komunistima i socijalizmu pripisati neke odlike totalitarnih režima, ali potrebno je puno laži i konstrukcija (kojih zadnjih 30 godina ne manjka) da bi se to postiglo. Ovo je isto jedan jadan pokušaj. Inače, sam Tuđman je na kraju odustao od toga i prekinuo tu "šaradu" SIS-a

VL
JW
Jim West
09:28 12.05.2021.

Treba osuditi sva zlodjela. Zato je bolesno da Tuđman ima spomenik u Zagrebu, gradu kojem je 1995. zanijekao demokraciju da postavi svog komunstičkog gradonačelnika.

VL
SL
slavenZadravec
19:45 11.05.2021.

HSS je, prepuštajući vlast ZDSsovcima ujedno predao i hrpu intelektualaca koji su bili u zatvoru kao pripadnici komunističke partije. Ne treba niti reći da su svi ubrzo pobijeni.

VL
LU
lukatia
17:48 11.05.2021.

Koje gluposti piše ovaj ‘povjesničar’... Pogodite tko je jedini europski Predsjednik koji je dobio najviša državna odlikovanja Velike Britanjie, Njemačke, Francuske, Italije, SSSR-a (+ 48 svjetskih zemalja)? Hint: Hrvat je!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.