Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U zdrav mozak'

Komičar tvrdi da je razgovarao telefonom s Trumpom predstavivši se kao senator

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
30.06.2018.
u 12:34

Razgovor traje nekoliko minuta i počinje ga osoba koja zvuči kao Trump čestitajući navodnom senatoru Menendezu, koji je nedavno oslobođen optužbi za korupciju

 Američki komičar tvrdi da je predstavivši se kao senator uspio razgovarati s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom dok se on nalazio u predsjedničkom zrakoplovu Air Force One te da su razgovarali o raznim političkim pitanjima uključujući migraciju i Vrhovni sud.

John Melendez je objavio audio snimku navodnog telefonskog razgovora na svojem podcastu "Stuttering John", u kojem naziva Bijelu kuću predstavljajući se kao senator Robert Menendez.

Nakon više razgovora s vjerojatno Trumpovim pomoćnicima, na kraju se javio netko tko zvuči kao Trump, koji kaže da se vraća sa skupa u Sjevernoj Dakoti. Skup se održao u srijedu.

Bijela kuća nije to u petak željela komentirati, no američki mediji prenose da dužnosnici Bijele kuće nastoje otkriti kako s taj poziv mogao dogoditi.

Razgovor traje nekoliko minuta i počinje ga osoba koja zvuči kao Trump čestitajući navodnom senatoru Menendezu, koji je nedavno oslobođen optužbi za korupciju.

"Prošli ste kroz jako, jako tešku situaciju i mislim jako nepravednu. Ali čestitam", kaže glas.

Potom su razgovarali o imigraciji i zamjeni za suca Vrhovnog suda Anthonyja Kennedyja, koji je ovaj tjedan objavio da odlazi u mirovinu.

Glas koji zvuči poput Trumpa otkriva jako malo, ali kaže da će novi sudac biti izabran za 12 do 14 dana.

"Imamo neke odlične kandidate", kaže.

Dio s Trumpom počinje na 01:07:00.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar ivek
ivek
23:14 01.07.2018.

Trump uopce nije bitan. budala bija i osta,,,,presjednici drzva posjeduju timove mozgova. presjednik trup uopce nije normalan...

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:27 30.06.2018.

Lako je budalu zaj.b.t.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije