Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udarni vikend

Kolona na izlazu s autoceste u Lučkom zbog nesreće 25 km

kolona (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/6
20.07.2013.
u 09:52

Na 18. km autoceste A1, kod odmorišta Desinec dogodila se nesreća u kojoj je sudjelovalo više vozila pa promet u smjeru Zagreba ide preticajnim trakom i otežano.

Kolone, gužve i čekanje na naplatnim postajama i ove subote nezaobilazan su prizor na putu prema jugu Lijepe naše. Osim brojnih turista koji su krenuli na more, gužve se stvaraju i zbog niza prometnih nesreća. 

Posljednja se, javlja HAK, dogodila na 18km autoceste A1, kod odmorišta Desinec, a u kojoj je sudjelovalo više vozila pa promet u smjeru Zagreba ide preticajnim trakomi otežano.

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (D8), između Kapele i Pirovca, promet ide otežano, naizmjeničnim propuštanjem vozila uz regulaciju policije.

Kolona vozila na  zagrebačkoj obilaznici prema podacima HAK-a u 14.45 sati  duga je oko 5 km (ujutro čak 13!).

Na naplatnoj postaji Lučko na izlasku s autoceste A1 kolona vozila zbog nesreće je duga oko 25 km, , na izlasku s autoceste A2 Zagreb-Macelj, pred naplatnom postajom Zaprešić, oko 4km, a pred naplatnom postajom Trakošćan, u smjeru Maclja, oko 1km.

Promet je pojačan i na autocestama A1 Bosiljevo-Vrgorac, A6 Rijeka-Zagreb, A2 Zagreb-Macelj, na Istarskom ipsilonu, staroj karlovačkoj cesti, Ličkoj magistrali (D1), te duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta. 

Na Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija kolona vozila koja se kreće duga je oko 1,5km.

Promet je izuzetno gust i na dionici autoceste A6 od čvora Sveti Kuzam prema Krčkom most.

Zbog teške prometne nesreće u mjestu Brnaze na državnoj cesti D1 od 8.20 sati bio je zatvoren promet, javili su iz HAK-a no promet se noramlizirao oko 10 sati. 

Portal 24sata javlja kako je vozačica automobila koja je išla prema Splitu  jednom je trenutku prešla u suprotni smjer te se zabila u kombi. Navodno su je morali izvlačiti iz smrskanog auta. Pri svjesti je i prebačena u bolnicu.

>>Motociklist pao na bok i proklizao pa udario u auto i poginuo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije