Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM
Povratak na članak

Koliko zapravo ima stanovnika u Hrvatskoj?

Prosječno stanovništvo Hrvatske staro je 43,4 godine što ga svrstava među najstarije nacije Europe

Komentari 5

DU
Deleted user
07:51 03.12.2019.

S obzirom kako su kradezeovci pomeli Hrvatsku još i dobro stojimo.

VL
HU
hudarupa3
23:32 02.12.2019.

Nekoliko desetaka, ostalo su klonovi.

VL
MA
marijaqwer
06:47 03.12.2019.

Uhljebi pojeli cijeli narod.

VL
NE
neboiznadzagreba
00:13 03.12.2019.

Puno manje od broja glasača...

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:29 03.12.2019.

a sad to preslikati na povećanje broja učitelja, plaća.. čemu tolke obnove škola, dogradnje, jednosmjenska nastava, kad broj djece pada, i kroz 10 godina će četvrtina škola morati biti zatvorena?! jesmo čudni narod, za sve optužujemo političare, a ne vidimo što se događa po cijelom svijetu. pada broj nijemaca, poljaka, talijana, francuza, više od pola londona nisu englezi, pa o čemu mi onda govorimo?! zapadna europa smanjenje nataliteta privremeno rješava privlačenjem migranata, al dugoročno je to gubitak, i pad. pridošlice nemaju niti će ikad imati radnu produktivnost jednog nijemca, francuza, nizozemca, šveđana. u novim odnosima ekonomija u svijetu, gdje azija gazi sve pred sobom, ne samo brojem i niskim cijenama proizvoda, već i kvalitetom, europu čekaju najveće promjene, gubitak nekih vrijednosti za koje se u europi smatra normalnima, pravednima, zasluženima. europu čeka rad do 70.-e godine, da bi se kolko tolko napunili mirovinski fondovi, al nekako je teško vjerovati da će radnik zidar sa 70 godina biti jednako produktivan kao i onaj sa 30.... ne vide ovi liberalni političari što su napravili, uzeli su korpus ekonomije zasnovan na čvrstim temeljima, i svako malo mu napravili rupu. sad imaju mrežu, koja pušta na sve strane. liberalne ideje su dobre, kad nisu raširene i kad su usko usmjerene na problem, al na sve projicirati liberalizam vodi u totalnu propast. nas u rh tek čekaju problemi. zasad je još dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.