Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
alkoholizirani

Kod Zrća se potukli Nijemci i Česi, dva Čeha teško ozlijeđena

Malobrojni gosti odmaraju se na plaž Zrče
Dino Stanin/PIXSELL
05.08.2021.
u 10:42

Policija ih sumnjiči da su se u utorak, 03. kolovoza oko 22,45 sati  u kampu na području Katarelca obojica, pod utjecajem alkohola od 1,75 g/kg, fizički sukobili s tri državljanina Češke u dobi od 21 godine, također pod utjecajem alkohola

Kaznenim prijavama protiv dva njemačka državljanina, starosti od 24 i 19 godina,  za počinjenje kaznenog  djela Teška tjelesna ozljeda, dovršeno je kriminalističko istraživanje kojega su proveli policijski službenici  Policijske postaje Pag.   

Policija ih sumnjiči da su se u utorak, 03. kolovoza oko 22,45 sati  u kampu na području Katarelca obojica, pod utjecajem alkohola od 1,75 g/kg, fizički sukobili s tri državljanina Češke u dobi od 21 godine, također pod utjecajem alkohola.

Tom prilikom sva petorica zadobili su tjelesne ozljede te im je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su dvojici državljanina Češke utvrđene teže tjelesne ozljede, dok su ostalim sudionicima utvrđene lakše tjelesne ozljede.

 Po završenom istraživanju,  protiv dva državljanina Njemačke zbog osnove sumnje za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda podnesena je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u Zadru - istakli su iz zadarske policije o sukobu kod Zrća. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Baroudeur
Baroudeur
12:22 05.08.2021.

Dolaze na odmor da se napiju i da se tuku! To su danas ( na srecu ne svi ) turisti koji su steta za sezonu i donose samo probleme. Te ljude treba vratiti direktno u maticnu drzavu i zabraniti ulaz u Hrvatsku vise godina. Naravno ne zaboraviti novcanu kaznu i podmir troskova policije, bolnice itd.

PL
posten__lopov
13:33 05.08.2021.

Svabe su u sakama imali kamenje pa su sa kamenjem mlatili Cehe, a oni postenjacine samo sakama, zato su i izvukli deblji kraj.

ZV
zvezdomor
12:12 05.08.2021.

samo udri..(doktora im dooobro naplatit)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije