Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna Gora
Povratak na članak

Koalicija protiv Đukanovića obećala podržati Milatovića: Tvrde da imaju 80.000 glasova više

Kandidati Europe sad, DF-a, Demokrata i Ujedinjene Crne Gore obećali su u drugom krugu predsjedničkih izbora u Crnoj Gori podržati Jakova Milatovića. Tvrde kako im ta suradnja donosi čak 80 tisuća glasova prednosti. Aktualni će predsjednik podršku tražiti kod manjinskih naroda i iseljeništva

Komentari 11

DR
DrJok
20:08 23.03.2023.

milogorci, nemate sanse.

VL
DU
Deleted user
18:46 23.03.2023.

Crngorci pokazite cojstvo ne podrzavajte one koji u vama vide roblje...sretno

VL
PR
Prahrvat
19:59 23.03.2023.

Milo protiv prosrba. Sretno, Milo!

VL
DU
Deleted user
09:40 24.03.2023.

Igraju veliki i situacija je složena. Đukanović ima putra na glavi što stvarno, što napakiranog od srpsko-ruskih igraća s kojima je radio, pa ih ostavio. No sada je jedino on u stanju sačuvati CG od potpunog posrbljivanja i stvaranja južne srpske provincije s izlazom na Jadran. Milatović iako školovan na zapadu, skoro sigurno neće raditi za CG i njene zapadne partnere. Naime, skoro uvijek istočnjaci igraju lukavu igru i takve koje lukavo šalju na zapadna školovanja imaju na svojoj vezi, ako to ne žele , prolaze ko Đinđić Dokaz tome su povijene istine još iz davnih vremena, Naime pred WW1 Dragutin Dimitrijević -Apis, srpski oficir pod Obrenovićevim, školovao se je u Berlinu, no potom je za potrebe proruskih Krađorđevića, svrgnuo Obrenoviće i doveo na vlast Karađorđeviće.

VL
BA
Barba56
19:56 23.03.2023.

I od mene sretno , borite se Crnogorci za Vasu Crnu Goru .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.