Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna priča

Klepetan stigao Malenoj! Otjerao udvarača, razbio jaja pa joj se bacio u zagrljaj

Klepetan i Malena
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/15
12.04.2017.
u 18:13

Kada su ga već svi bili prežalili, Stipin se ljubimac sa čitava dva tjedna zakašnjenja vratio u gnijezdo svoje rode slomljenog krila Malene.

Umirovljeni domar područne osnovne škole u Brodskom Varošu Stjepan Vokić radio je nešto u kuhinji, kada je odjednom začuo karakterističan klepet

Mačka je već gledala prema krovu. Izjurio je u dvorište i na krovu ugledao Klepetana. Kada su ga već svi bili prežalili, Stipin se ljubimac sa čitava dva tjedna zakašnjenja vratio u gnijezdo svoje rode slomljenog krila Malene. Doletio je na krov, otjerao uljeza koji se već neko vrijeme udvarao Malenoj i s njom već začeo potomke. 

Odmah je porazbijao sva jaja koja je zatekao i bacio se u zagrljaj svoje Malene. Najljepša ljubavna priča životinjskog svijeta dobila je tako svoj petnaesti nastavak

- Klepetan je bio umoran i prljav, vidjelo se da je tek stigao s puta. Unatoč kašnjenju, u dubini duše vjerovao sam da će se ipak vratiti. Sada me čekaju mjeseci hranjenja i brige o njemu i Malenoj. Ali neka, nije mi teško. Sretan sam što je opet tu - rekao nam je domar Stipa.

>>Ma Klepetan je frajerčina. Vratit će se on Malenoj

>>Tuga u Brodskom Varošu: Klepetan se nije vratio

Ključne riječi

Komentara 51

Avatar whitesox
whitesox
18:18 12.04.2017.

najbolja vjest u zadnjih tjedan dana,a vjerojatno i idućih tjedan!

DU
Deleted user
18:43 12.04.2017.

A Malena se već snašla :)) Od sada je zovemo Seve:))

VJ
Vl jedi govna
18:24 12.04.2017.

Došo je pijan ko svinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije