Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kino iskustvo svaki dan

Hisense Laser TV
Foto: Hisense
1/2
27.03.2023.
u 07:30

Otkrijte inspirativan Laser TV koji u svakom trenutku dočarava iznimno kino iskustvo.

Uživajte u gledanju filmova, igranju videoigara, slušanju glazbe i drugih omiljenih sadržaja na najspektakularniji mogući način. Patentirana laserska tehnologija projicira svjetlost na posebno dizajnirani zaslon i stvara iznimnu dubinu, preciznu oštrinu i izvrsnu rezoluciju slike.

Bliži se veliko sportsko natjecanje koje želite pratiti, možete li zamisliti da imate vlastito kino kod kuće? Da ste u mogućnosti uživati u svakom trenutku igre koje pruža nevjerojatno iskustvo gledanja utakmice? Upoznajte Hisense Laser TV. Nikad prije niste vidjeli nešto slično. Vrhunska laserska tehnologija donosi vam potpuno drugačije TV rješenje, koje zaista nadahnjuje nevjerojatnom filmskom slikom i zvučnim iskustvom.

Laser TV nesumnjivo je najprestižniji na tržištu, što je simbol inovacije i vrhunske kvalitete. Njegova čarolija leži u najsuvremenijoj tehnologiji, pretvarajući vaš dnevni boravak u kućno kino. Postajete središte zbivanja, zahvaljujući 4K Ultra HD kvaliteti slike, HDR i MEMC tehnologiji, kao i nevjerojatnoj Dolby Atmos tehnologiji® zvučnoj tehnologiji, koja vas transportira unutar stadiona. Doživite prekrasnu sliku s prirodnim bojama i ultra jasnim detaljima, okruženi zapanjujuće jasnim i bogatim zvukovima. Pobliže pogledajte 100-inčni Hisense Laser TV i njegove različite prednosti koje pomiču granice televizijskog iskustva na koje smo navikli.

Foto: Hisense

Otkrijte neograničene načine za zabavu

Kako biste zadovoljili svoju strast prema zabavi, Hisense Laser TV daje vam krajnji pristup svim najboljim globalnim i lokalnim sadržajima putem VIDAA-e, Hisense pametnog operativnog sustava. To je personalizirano, intuitivno i stvarno jednostavan za korištenje, povezujući vas s vašim omiljenim područjima i interesima, kao što su filmovi, glazba, sport, umjetnost i još mnogo toga. Jednostavno pregledajte brojne ugrađene aplikacije, kao što su Netflix, YouTube, Prime Video, Freeview Play i još mnogo toga.

Pogledajte širu sliku koja je jednostavna za oči

Laserski TV predstavlja tehnologiju koja odgovara očima, štiteći vaše oči, jer se slika koju vidite na zaslonu reflektira umjesto izravno usmjerena u vaše oči. Čak i nakon nekoliko sati gledanja, ne osjećate naprezanje očiju i nelagodu.

Iskustvo projiciranja koje vas približava stvarnosti

Hisense Laser TV je visokotehnološki, širokokutni laserski projektor s X-FUSION™ tehnologijom. Kada gledate film, dokumentarac, koncert ili sport, uopće ne morate zatamniti prostoriju, jer je ekran osjetljiv na ambijentalno svjetlo.


U razdoblju od 23.02. do 01.05.2023. Uz kupnju Hisense Laser TV uređaja na poklon dobivate LCD UHD TV 55". Registrirajte svoju kupnju na stranici hisense.hr do 15.05.2023. i na kućnu adresu vam stiže fantastičan poklon.


 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije