Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO UHIĆENJE
Povratak na članak

Kina traži da Kanada smjesta oslobodi šeficu financija Huaweija

To šokantno uhićenje za kinesku stranu dovodi u pitanje tromjesečno trgovinsko "primirje" koje su na dan uhićenja u Argentini dogovorili predsjednici Donald Trump i Xi Jinping.

Komentari 2

DU
Deleted user
20:36 06.12.2018.

Koje su to gnjide! Donesu neke svoje zakone i tko nije za njih hapse ga. Lopovi američki!

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:08 06.12.2018.

sad će se početi hvatati vodeće ljude raznih korporacija.. znači, dovoljno da neka zemlja zbog svoje 'nacionalne sigurnosti' neku kompaniju, koja je u biti konkurent njihovim poduzećima, proglasi sumnjivom i da radi protiv njihovih (!) interesa, i odmah kreće pravosudni teror, prijave, hvatanja, sudovanja... pa uskoro neće ni jedan član uprave neke veće firme smjeti napustiti svoju zemlju, jer će ga netko loviti! kinezi uhitili šefa interpola... bit će zanimljivo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.