Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKNUTE IM INTERNETSKE STRANICE
Povratak na članak

Kina bojkotira H&M i Nike jer su kritizirali tretman Ujgura u zemlji

Tvrtke neće koristiti pamuk iz pokrajine Sinkiang u kojoj se koristi prisilan rad

Komentari 2

MX
Mister X
09:51 27.03.2021.

Kina bojkotira H&M i Nike jer su kritizirali tretman "Ujgura u zemlji" . Sa pravom od kada ? Pitam se gdje u kojim jadnim državama žive i posluju ti bjednici ? ratari i zidari te rudari imaju da vode internacinalnulnu plitiku i zastupati crnce eskime ili manjinu te da se užasno se brinuti za par preživjelih Afganistanaca ? te se sekraju za pobijane Iračane te izgladnjivanje nevine djece u S.koreji zadnjih 30 + 10 godina ? Zar nem<ju politićare vladare da se pobrinu da to riješe oni ? Ah da to ih ne dira to znaju da je sve ok . ne pitju se kako o zarobljenici u logorima u Tutrskoj i Grčćkoj ? tko su ti super fina gospoda ekspoatatori proizvođaći eksplotataori siromašnih zemalja koji daju proizvoditi drugima obuču za 5 eura tenisice a prodavati drugima za 250 i bogatiti se do neba . Oni se zabrinuli za Ujgure ujgurali im oni .. Da se kladimo po milion da nemju veze blage tko su gdje su što su i zašto su ugroženi baš oni a one udovice u Afganistanu Iraku Siriji i Somaliji nisu a odgajuju naraštaj djece pokojnih islmista i terorista bez da negdje rade i kruha im zarade ... ???

VL
FA
fajlpz
00:33 27.03.2021.

Na istoku ništa novo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.