Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA U SPLITU?
Povratak na članak

Kerum je opet napravio show, a karte su se brzo otkrile: Ovi ljudi žele sjesti na Oparino mjesto

Današnjim raspletom konačno se potvrdilo da vlast u gradu Splitu nije funkcionalna i da je sasvim moguće da će do ožujka iduće godine splitsko gradsko vijeće doslovno vegetirati.

Komentari 8

PE
PetiElement
18:51 21.09.2020.

Domagoj djeluje obećavajuće

VL
Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
18:18 21.09.2020.

Rumke legenda

VL
MA
Majkomoja
18:15 21.09.2020.

Domagoj Maroević je svemirski brod za ove kandidate a potanje je samo dali on želi biti gradonačelnik

VL
LI
lily
01:52 22.09.2020.

Ivica Puljak je najbolji...

VL
KA
Kana
23:18 23.09.2020.

Ovo je toliko gadljivo i nadasve jadno , za jedan grad , koji slovi kao naj lipši grad na svitu,( ne u Hrvatskoj), drugi po broju stanovnika, u kojem jedan nepismeni jadnik drma i ucjenjuje, dio vlasti. Po meni ,Po meni , kad ovo čitam, Split je zaslužija dijamantni ku'ac na entu, kad je dozvolija, ovakvoj seljačini da nam vodi grad već drugi mandat, a formalni gradonačelik je onaj debil , za vrime čijeg stolovanja, grad nije nikad jadnije , neurednije i bez ikakve kontrole živija.

VL
Avatar southman
southman
18:30 21.09.2020.

Vrijeme je za mlađu i karakternu osobu da ' počisti " nered od grada do Hajduka.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
17:47 21.09.2020.

Svako rušenje vlasti je legitimno, ako ima zakonsko pokriće. Propisi su propisi.

VL
DO
donvinkosanader
17:48 21.09.2020.

hdz čuva keruma od bukse a kerum je prodao svoje mandate i laprda okolo...to je sva mudrost.nakon što propadne na idućim izborima očekujem da će keruma uhljebit katolička crkva.kad su mogli uhljebit pašalića,kutlu i zagorca zašto ne bi i keruma.a mogao bi i pisat kolumnu u izdanjima ,,pluralne katoličke udruge iz austrije,,.kad može mirkec galić koji je ,,savjetovao,, kako izvarat dobavljače zašto ne bi mogao i kerum koji je to napravio bez da je ikoga tražio savjet.pa da onda pop za oltarom gledajući u keruma u prvom redu pozove narod da daju glas onima koji nisu ,,nemoralni javni grešnici,,.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.