Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALA POTRES MOZGA
Povratak na članak

Kćer (2) doveo u Klaićevu pa ga poslali na Rebro: 'Pregledali su je kad sam počeo psovati'

U Klaićevoj kažu kako su morali nabaviti novi CT uređaj jer je stari tehnološki zastario, a novi će biti pušten u redoviti rad od drugog tjedna

Komentari 43

SJ
staroveski.jasna
12:08 26.09.2019.

Briga za najmlađe bi trebala biti u 1.fokusu pažnje, jer su svima usta puna demografije. Ako je Klaićeva dobila aparat, zašto nije prije nego ga je dobila napravila sve da se aparat što prije uključi. Da zdrastvo nam je dno,, ako nemaš novaca na liječenje čekaš mjesecima, a privatne prakse zadovoljno trljaju ruke. I to nema veze s uzrujanim ocem, nažalost sve je istina.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
09:59 26.09.2019.

prije koju godinu došao sam sa temperaturom 40 na hitnu. u čekaonici su već čekali otac i sin dvanaestogodišnjak sa slomljenom nogom. mogu samo reći da sam ja 4 sata čekao na doktora i divio sam se tom čovjeku što sjedi mirno jer da je to moje dijete ja bih već napravio izgred. u međuvremenu je hitna dovezla 2 babe sa visokim tlakom jer su zaboravile uzeti lijekove i one su imale prednost.

VL
MA
Maro
10:08 26.09.2019.

Klaićeva ima nazalost duuugu povijest odvratnog pristupa prema djeci kao pacijentima....postoje vrhunski liječnici i u tom smislu medicinskih dosega su vrh ali sve drugo je dno dna...svi su nabrijani i loše organizirani dječja bolnica bi trebala biti sve suprotno ss obzirom da je djeci to veliki stres...rebro ne treba niti komentirati ali problem je sto je to bolnica u koji dolaze na pregled (nepotreban) rodjaci i prijatelji preko veze iz svih dijelova Hrvatske i Bosne jer ih uguraju razni uhljebi koji su na mandatu u Zagrebu i onda dolazi do nepotrebnog zagušenja jer sve to mogu odraditi i u svojim bolnicama po županijama ali to njjje fora...treba babu poslati u Zagreb ...tipična Hrvatska prica kaos i neorganizacija na ustrb kvalitete i sustava...jer kad je sustav na snazi bagra ne moze muljati

VL
PA
Pahor
11:18 26.09.2019.

Je, kraj svijeta i dno Hrvatske, armagedon i raspad sistema. Prestrašeni i histerični tatakoji na pregled vodi dijete, mamu i još dvoje djece, je zaključio da je smak svijeta jer se nisu sjurili svi liječnici s Rebra zbog toga štoo mu je dijete palo. Ne pretjerujemo li malo ipak? On ne,on se prestrašio i bio opravdano ogorčen, no mediji svakako.

VL
OB
ObrenM
10:44 26.09.2019.

Sto jos treba da onaj odvratni ministar i uhljeb Zna se ponudi neopozivu ostavku?

VL
Avatar Leden
Leden
10:11 26.09.2019.

Citajte ovo "U okviru Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, a koji se odnosi na ‘Opremanje Klinike za dječje bolesti Zagreb u svrhu poboljšanja pristupa bolničkoj skrbi za djecu’," grad i županija ZAgreb nemaju za CT a prave gluposti po gradu! Ako se radi ovoga ne ide na barikade za što se ide? Gdje su novci??

VL
Avatar ZLO
ZLO
16:04 26.09.2019.

Ma pustite vi ove gluposti ... imamo mi važnijih stvari na listi s kojima se moramo uhvatiti u koštac pod hitno, kao recimo novi nacionalni stadion, nekoliko polivalentnih dvorana itd ... novi CT, kome to triba

VL
MA
marijanka
20:05 26.09.2019.

Glavno je da Bandic ima novaca za spomenike a lako je sto u bolnicama nema CT i drugih potrebstna.To je Zagreb a sto mislite kako je u drugim bolnicama ? U Rijeci recimo nema postenog WC a ,Tusa gdje see trebas istusirati prije op,i sto sta drugog.Kamo ovo sve vodi sam Bog zna

VL
Avatar Zgubider..
Zgubider..
22:04 26.09.2019.

"...U Klaićevoj doktor je nije ni pogledao, samo je rekao supruzi da ne mogu ništa i da idu dalje...U Klaićevoj kažu kako su morali nabaviti novi CT uređaj jer je stari tehnološki zastario, a novi će biti pušten u redoviti rad od drugog tjedna..."___Bizantsko carstvo u 21. stoljeću...

VL
IG
igorl
17:34 26.09.2019.

Dakle - poanta price je - ako zelis prvi na red - budi sto neugodniji, psuj i deri se, ostali su tamo rekreativno, samo ti imas problem. Kad svi to pocnu radit, prednost ce imati oni sa pistoljima, nakon toga ce automatske puske prednost, pa bombe i eksplozivi... Doktori znaju tko umire, a tko ne. Od potresa mozga i slomljene noge se ne umire. Zato cekas, pogotovo ako je guzva.

VL
Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
10:19 26.09.2019.

Nanoroboti. Jedva čekam.

VL
NA
Namcor
23:18 26.09.2019.

Ako je tata ZNAO da dijete ima potres mozga, onda je znao i da se za to ne daje lijek, nema hitnog postupka. Čemu sve ove popratne rečenice? Malo smo se svi pogubili u toj gorčini i beznađu...dozvolite liječnicima da liječe. Budimo manje ser... e, a više ljudi.

VL
VE
verica2
15:48 26.09.2019.

Liječnici su bahati jer ih je malo i znaju da mogu ucjenjivati.

VL
SL
Slaven
12:17 26.09.2019.

Bitno da kukaju kako nisu dovoljlno plaćeni i da svako malo štrajkaju

VL
Avatar crazy_bat
crazy_bat
22:41 26.09.2019.

Ajmo od početka, kako se desilo da je dijete od dvije godine tako palo, da je dobilo potres mozga i palo u nesvijest? Tko ga je pazio, možda agresivni tata?

VL
OD
odisej22
18:38 26.09.2019.

Što je Balkanci,situaciju bi rješavali starom oprobanom metodom,nasiljem.

VL
BE
Bel
10:41 26.09.2019.

Samo se nemojte tako uzrujavati. Izvolite u Nizozemsku pa kad vam se tamo nesto dogodi onda se javite. Nase je zdravstvo takvo kakvo je mila majka u odnosu na dobar dio iz EU.ali o tome se ne pise...

VL
IL
ilustrator
12:07 26.09.2019.

tata je sve fino razjasnio, krivci su identificirani...ostalo je samo nerazriješeno, tko je kriv za pad malene djevojčice?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.