Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KBC Rijeka

Na liječenju se nalaze četiri osobe ozlijeđene u sudaru autobusa i kamiona

Ilustracija
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Ilustracija
27.02.2018.
u 15:31

Teško je ozlijeđen jedan od vozača te se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja, ali je izvan životne opasnosti

Četiri osobe ozlijeđene u sudaru autobusa i kamiona u ponedjeljak kod Gornjeg Jelenja, ostale su na liječenju u Kliničkom bolničkom centru (KBC) Rijeka, a ostale 24 osobe koje su zatražile pomoć na hitnom traktu riječke bolnice nakon sudara, puštene su na kućnu njegu, doznaje se u utorak iz KBC Rijeka.

Teško je ozlijeđen jedan od vozača te se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja, ali je izvan životne opasnosti. Još troje putnika je smješteno na odjel maksilofacijalne kirurgije. Sudar se dogodio u 10:45 sati na staroj cesti kroz Gorski kotar na Gornjem Jelenju, u blizini raskrižja s cestom za Crni Lug, na snijegom prekrivenoj prometnici, uz snježnu vijavicu.

Policija je nakon očevida utvrdila da je autobus Autotransa na liniji Poreč-Zagreb, kojeg je vozio 36-godišnjak, djelimično prešao u lijevu prometnu traku te se izravno sudario s nailazećim kamionom MAN bjelovarskih registracija, kojeg je vozio 43-godišnjak. Nastavlja se s utvrđivanjem svih okolnosti nesreće, izvijestila je policija. Ozlijeđene vozače su rezanjem metala morali osloboditi vatrogasci, a svi ozlijeđeni prevezeni su u KBC Rijeka u čemu su sudjelovali timovi hitne pomoći iz Rijeke, Delnica i Vrbovskog

Pogledajte kako je snijeg zabijelio krajnji jug Hrvatske:

Ilustracija
1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije