Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kaufland udrugama diljem Hrvatske donirao ukupno 195.000 kuna

Glasovi kupaca odlučili koje će udruge na svih 39 lokacija dobiti donaciju Kauflanda od 5.000 kuna
24. siječnja 2019. u 09:02 1451 prikaza
Kaufland udrugama diljem Hrvatske donirao ukupno 195.000 kuna
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/10

Tijekom Kauflandove humanitarne akcije „Djela ne riječi, zajednicu usreći“, koja je trajala od 6. do 24. prosinca 2018., kupci su u svakoj Kauflandovoj poslovnici mogli dati svoj glas jednoj lokalnoj udruzi ili organizaciji za koju žele da joj Kaufland donira 5.000 kuna, što je sveukupno 195.000 kuna na nacionalnoj razini za svih 39 Kauflandovih trgovina.

„Još jednom zahvaljujemo našim zaposlenicima koji su odigrali ključnu ulogu u ovom projektu, a to je samo predlaganje udruga. Naravno, zahvaljujemo i našim dragim kupcima koji su sudjelovali u glasanju te su time učinili dobro djelo za svoju lokalnu zajednicu. Vjerujemo kako će ova naša donacija barem malo pomoći rad udruga te se nadamo da ćemo ovakve projekte moći provoditi i u budućnosti“, rekla je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

Kaufland udrugama diljem Hrvatske donirao ukupno 195.000 kuna | Autor :

Ovim nacionalnim projektom Kaufland ponovno pomaže lokalnim zajednicama i osjetljivim i ugroženim članovima našeg društva. Udruge ili organizacije koje su dobile najviše glasova kupaca obuhvaćaju široki spektar poput onih koje brinu o djeci, udruge koje skrbe o bolesnima, pa sve do udruga za zaštitu nezbrinutih životinja, no svima im je zajedničko jedno: da trebaju pomoć.

Pobjedničke udruge možete pronaći na službenoj web stranici Kauflanda.

SAVJETI NUTRICIONISTA
Mazali ste svinjsku mast na kruh, a danas je ne jedete? Bit će vam žao što ovo niste znali
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život