Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moglo bi vas skupo stajati
Povratak na članak

Karlovčanka na udaru sumnjivih poziva. Policija: Ignorirajte ih i ne javljajte se

Sumnja da je na pik telekomunikacijske bande došla zato što je još davno svoj broj mobitela prijavila u imenik koji se nalazi u web-imeniku

Komentari 8

CH
chemica
08:44 17.07.2019.

Zato postoji opcija blokiranja poziva. Pola familije poblokirah pa nek nađu nekog drugog mulca da ga u zdrav mozak. Bolesni ljudi. To koliko je pak banirano raznoraznih prodavača svega i svačega zajedno s agencijama sa svojim besmislenim anketama...Desetak brojeva, sigurno.. U kombinaciji s obaveznom provjerom broja u telefonskom imeniku, jednom me možeš maksimalno dignut na foru, i nikad više.

VL
DV
dvorskaluda
09:32 17.07.2019.

Pozivi na mob bili strašno učestali, broj iz neke banana države, došlo mi do grla, pišem VIP-u, oni kažu sorry, idi na MUP. U MUP- pitaju me je li se možda vi sami nazivate? Kao zapisali taj broj, pa ćeće ono provjerit. Nikad povratne info. Kao je budala i jad, pa se zivkam? Strašno! Pa ti prijavi uznemiravanje nazivanjem. Naravno da se ne javim, ali ide mi na živac to maltretiranje.

VL
KO
Kora
09:13 17.07.2019.

Po srijedi je uznemiravanje, a to je opasno. Bilo bi najbolje da osba koja je meta promijeni broj.

VL
AC
acer7
09:29 17.07.2019.

prevari me jednom sramota meni, prevari me dva puta sramota tebi.

VL
AL
alfich
13:59 17.07.2019.

Opet maslo "predsjednika" M&K kluba Radošić ? Sve dok ga Policija ne uhiti, neće biti mira !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.