Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritiziraju sdp

Karamarko: HDZ je prošao katarzu, ali druge stranke nisu

'20.11.2012., Trg Zrtava Fasizma, Zagreb - Konferencija za medije HDZ-a povodom izrecene presude Ivi Sanaderu. Tomislav Karamarko.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Daniel Kasap/Pixsell
04.03.2013.
u 18:25

– Čim su se počeli pozivati na iznenadne bolesti i hospitalizacije, a tajili su ime osobe koja je odgovorna za objavu izvješća, bilo je jasno da muljaju – kaže Šeks.

– Neka SDP izvoli poštovati zakon jer ne mogu jedna pravila vrijediti za njih, a druga za ostale stranke. Neugodno sam iznenađen i ova situacija još jednom otkriva karakter SDP-a. HDZ je prošao katarzu, ali druge stranke nisu. Kako se uopće usuđuju i kako su se usuđivali prigovarati drugim strankama i drugim Vladama – komentirao je šef HDZ-a Tomislav Karamarko aferu u kojoj se našao SDP i dodao kako očekuje da će Kukuriku koalicija raščistiti i aferu u kojoj se našao ministar turizma Veljko Ostojić zbog navodnih malverzacija sa zemljištem u Istri.

Potpredsjednik Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav Vladimir Šeks kaže da mu je odmah bilo jasno da SDP mulja.

– Čim su se počeli pozivati na iznenadne bolesti i hospitalizacije, a tajili su ime osobe koja je odgovorna za objavu izvješća, bilo je jasno da muljaju. Mogli su priznati da su zakasnili – rekao je Vladimir Šeks.

Šef laburista Dragutin Lesar kaže da je žalosno i jadno da vladajuća stranka nije u stanju voditi brigu o svojim financijama.

– Ali zato prema građanima i poduzetnicima rigorozno i besprijekorno primjenjuju zakon kada je riječ o ovrhama i blokadama. Prvo neka SDP pomete u svom dvorištu, a ovakve situacije samo priču vraćaju na onu staru “svi su oni isti” – rekao je Dragutin Lesar.

>>SDP priznao da je lagao, Opačić: Neke informacije nisu bile točne

 

 

Komentara 64

CH
Charles
18:33 04.03.2013.

Kako se predsjednik jedne notorno lopovske stranke usuđuje prigovarati nekome tko na vrijeme nije podnio izvještaj? Što su to trebali napravi u SDP-u: zadržati taj novac u svojoj blagajni - u stilu jedinog i neponovljivog HDZ-a? Ili još uzeti 7575 milijuna iz kojekavih izvora?

DR
drvosječa
18:33 04.03.2013.

Kritike SDPeu do nebesa,al' kad njih kritizira stranka iza koje je pustoš ostao,kriminal.......onda je to tužno.

Avatar NJONJO
NJONJO
18:57 04.03.2013.

HDZ hoćemo nazad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije