Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera

Karamarko i Bošnjaković tvrde da nije bilo suradnje s Fimi medijom

vlada
Petar Glebov/Pixsell
06.10.2010.
u 14:18

Ministar pravosuđa kaže da nije bilo suradnje s Fimi medijom iako je njegova prethodnica Ana Lovrin rekla da je suradnje bilo.

Prije sjednice Vlade, na upit novinara o suradnji s Fimi medijom ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko rekao je da suradnje nije bilo.

Isto je potvrdio i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, a zanimljivo je kako je njegova prethodnica Ana Lovrin prije izjavila kako je suradnje Fimi medijom bilo.

Podsjetimo, Mladen Barišić, smijenjeni ravnatelj Carinske uprave i bivši rizničar HDZ-a, uhićen je po nalogu USKOK-a i nalazi se u istražnom zatvoru u Remetincu zbog sumnje da je organizator kriminalne mreže koja je preko marketinške tvrtke Fimi media izvlačila novac iz državnih poduzeća, a izvori bliski istrazi tvrde da se glavnina novca isisanog preko Fimi medije dijelila unutar uskog kruga osoba koje su u rukama imale poluge moći.

Komentara 10

X2
xychhr-200
15:16 06.10.2010.

Taj tip laže čim zine - laže sam sebe... kao i ostale Kradezenjare...

PR
propalica
15:53 06.10.2010.

ministar unutrašnjih poslova-kirin-osumnjičen ministar unutrašnjih poslova-rončević-osumnjičen ministar unutrašnjih poslova-karamarko-?

VE
Velikogoričan56
16:15 06.10.2010.

Mogu Bosnjakovic i Karamarko pricati sto zele, pa valjda postoje dokumenti, fakture i virmani sto je kome placano. Inace, Bosnjakovic nije naslijedio Anu Lovrin nego Simonovica, koji je otisao na rad u UN, u njegovo vrijeme je vlada operirala s Fimi Medijom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije