Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRIŠILI SANKCIJE?
Povratak na članak

Kanada uhitila potpredsjednicu Huaweija, prijeti joj izručenje SAD-u

Američke vlasti pratile su Huawei barem od 2016. godine zbog navodnog kupovanja američkih proizvoda za Iran i druge zemlje koje su pod američkim sankcijama

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
11:05 06.12.2018.

divni su ti amerikanci, slobodno tržište, globalizacija, sloboda, velikim slovima!!! ali ako si im konkurencija eto ti sankcije, tužbe, kazne, sud, zatvor... samo kinezi su igrači koji igraju na dulji rok, njih ne diraju povremeni ubodi, na kraju uvijek uzmu sav med...

VL
Avatar superhik74
superhik74
12:40 06.12.2018.

Nevjerojatno uhapsiti stranog drzavljana trece drzave zbog jednostranih totalno protuzakonitih "sankcija" druge drzave, navodno zbog toga sto kinezi normalno posluju s cetvrtom drzavom a to se ne svidja petoj drzavi (Izraelu) je jos samo jedan pokazatelj koliko je tzv. zapadad divljacka skupina pod totalnom kontrolom cionisticke kabale.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.