Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritika

Kajin: Hoće li zbog poskupljenja struje premijerka smijeniti Vladu?

KAJIN
Arhiva VL
30.04.2010.
u 11:59

On predviđa da ćemo dno dna dotaknuti oko Uskrsa 2011., a za godinu dana izgubit ćemo još 50.000 radnih mjesta.

- Dosta je Vladina obmanjivanja, pred nama je 1. maj, a ne 1. april, poručio je danas Vladi iz Pule Damir Kajin.

Kazao je da nitko neće pustiti suzu zbog smjene Tome Galića, Polančecova čovjeka, u Hrvatskoj energetskoj regulatornoj agenciji.

- Ali hoće li premijerka smijeniti svoju Vladu zbog poskupljenja struje? Prije dvije godine poskupjela je 20 posto za gospodarstvo, a sada se sprema novo poskupljenje od 13,7 posto. To znači da je u zadnje dvije godine struja poskupjela više od 36 posto, ili mjesečno više od tri posto. Time se gube svi učinci Vladinih mjera - ustvrdio je Kajin.

On predviđa da ćemo dno dna dotaknuti oko Uskrsa 2011., a za godinu dana izgubit ćemo još 50.000 radnih mjesta.

- "Grčki efekt" širi se na ostatak srednjoistočne Europe! Dok Šuker govori da se Hrvatskoj ne može dogoditi Grčka, premijerkin savjetnik Škegro dopušta mogućnost grčkog scenarija i u nas i pritom kaže da nitko živ ne zna koliko je Hrvatska dužna - izjavio je Kajin koji je Škegru opisao kao čovjeka koji je jači od svih ministara u Vladi.

Čudi se premijerki Kosor koja najavljuje da će država svoje obveze iz paketa nelikvidnosti riješiti do 1. lipnja, a Škegro istodobno poručuje da Hrvatska nema novaca.

Komentara 32

OB
-obrisani-
22:34 30.04.2010.

hoce li IDS se skinit sa vlasti u istri nakon pustih korupcija

BJ
bjuri47
13:34 30.04.2010.

pupoljak...znaš li ti sto je dostojanstvo...

EL
elfenomeno77
16:57 30.04.2010.

vlada na čelu sa jadrankom kosor radi odličan posao i nema raloga za promjenama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije