Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz istra
Povratak na članak

Jurica Šiljeg: Vlada je u pokušaju spašavanja napravila sve, lokalna vlast ama baš ništa!

Uljanik je preživio dva svjetska rata, ali unatoč brojnim naporima nije uspio preživjeti pustošenje koje su mu omogućili „najveći“ istarski sinovi - poručuju iz istarskog HDZ-a

Komentari 2

Avatar nisam..robot
nisam..robot
11:07 23.01.2020.

Sve je pitanje kako medije pisu o situaciji. Imamo takvo novinarstvo da se presucuje iDSova korupcija jer pripadaju lijevome taboru. Nazalost u su ljudi Istri totalno zasljepljeni i omamljeni propagandom protiv Zagreba odnosno ostatka Hrvatske, iako Zagreb vode ljevicari ali to je jedna od normalnih nelogicnosti koje niti jedan ljevicar izgleda nije u stanju shvatit. Uljanik je upropasten, Istra a posebno Pula su devastirani, veliki dio IDSovaca ima posla sa drogama na ovaj ili onaj nacin, istarski seljaci su izvarani i zemljista su im IDSovci odkupili za male pare i nakon toga po unaprijed dogovorenome planu pretvorena u gradjevinsko sa ogromnim zaradama. Velika umjetnost IDS drugova je ipak da su sve te svoje kradje, malverizacije, nesposobnosti i devastacije uspjeli prikazati kao gresku "Zagreba" odnosno HDZa. Unatoc silnim miliardama koje su ulozene u Istru bas od hrvatskih vlada zbog IDSovoga ucjenjivanja.

VL
KR
Krotila2
12:54 23.01.2020.

IDS seperatistička stranka,mnogo drugova u toj partiji,znamo ko su naseljavali Istru poslije drugog svijetskog rata,neprijateljski nastrojena prema Hrvatskoj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.