Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEŠ NA MEDVEDNICI

Jure Gotovac, bivši viceguverner HNB-a, počinio samoubojstvo

jure gotovac, kuća, ubio se
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
29.08.2010.
u 08:22

Gotovca je obješenog o drvo u šumi pronašla slučajna prolaznica koja je šetala psa.

Jure Gotovac (66), negdašnji viceguverner Narodne banke Hrvatske, pronađen je mrtav u petak u šumi na Medvednici. Gotovca je obješenog o drvo u šumi pronašla slučajna prolaznica koja je šetala psa te je u petak u 17.30 sati obavijestila policiju.

Budući da kod sebe nije imao nikakve dokumente, njegov identitet utvrđen je pomoću otisaka prstiju na Zavodu za sudsku medicinu. Motiv samoubojstva još nije utvrđen. Njegov nestanak policiji je 24. kolovoza prijavila njegova supruga Imelda Erceg-Gotovac. Zadnji put ga je vidjela 23. kolovoza kada je otišao od kuće.

S prvom suprugom Jadrankom Gotovac Jure ima dva sina - Ivana Gotovca, optuženika u aferi "Mali maestro" (bio je potpredsjednik Hrvatskog fonda za privatizaciju) te medijski eksponiranijega kontroverznog poduzetnika Antu Gotovca.

Komentara 63

OB
-obrisani-
11:28 29.08.2010.

aj je jaknuo sinovima,bice maslog naslednja a strah da ce ovoriltili lardalo i povesti ih sve u ponor he bestao...tata vole te tvoji sinovi,seicemo sek god predjemo pored zatvora,kissss

FR
franjo
11:30 29.08.2010.

Steze se obruc! Neka ga slijede svi oni kojima nije dusa cista! Bar ce se usparati na sudskim troskovima. A,Hrvatski zitelji ce biti zadovoljni,jer to je najpravednija kazna.

OB
-obrisani-
14:37 29.08.2010.

Uzorna obitelj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije