Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugi otok

Jubilarno izdanje najveselije regate Gladuše: Pripremite jedrilice, mudante i dobru volju

Foto: JK Guc
1/8
03.04.2019.
u 22:39

Nakon regate sudionike i posjetitelje očekuje druženje uz ugodnu i opuštenu atmosferu, bogatu gastronomsku ponudu te glazbeno iznenađenje i nastup grupe Let 3 i Fish Factoryja

Približava se jubilarno 10. izdanje regate Gladuše, najveselije regate na Jadranu koja se već tradicionalno održava u Salima na Dugom otoku gdje će se i ove godine, 06. travnja 2019., okupiti veliki broj sudionika koji su vjerojatno već spremni za zanimljivu rutu oko saljskog arhipelaga koju im je pripremio Jedriličarski klub Guc.

Privlačnost ove regate leži u detaljima i popratnim sadržajima koji ju čine događajem koji pruža zaokruženo i nezaboravno iskustvo.

Svaka jedrilica je nagrađena za sudjelovanje lokalnim suvenirima, a nagrade za najbolje najčešće su simpatični ručni radovi. Osim svečane večere, Sajma otočkih proizvoda te puštanja lampiona u zrak posjetitelje očekuje tradicionalna Tovareća mužika koja tjera zle duhove.

Foto: JK Guc

Nakon regate sudionike i posjetitelje očekuje druženje uz ugodnu i opuštenu atmosferu, bogatu gastronomsku ponudu te glazbeno iznenađenje i nastup grupe Let 3 i Fish Factoryja.

Ove godine poseban naglasak najveselije regate na Jadranu je uveseljavanje najmlađih. Jubilarno izdanje regate je humanitarnog karaktera, a sav prihod od Gladuše rezreviran je za Školu jedrenja koja je vjetar u leđa malim jedriličarima u usponu. Od prikupljenih sredstava mališanima će se osigurati dodatna oprema kojom će zahvatiti novi val u njihovoj jedriličarskoj avanturi.

Sve informacije o regati pratite na našim društvenim mrežama te na službenoj stranici Jedriličarskog kluba Guc.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije