Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU
Povratak na članak

Josipović: Veselilo bi me da general Gotovina bude oslobođen

- Presuda je presuda, stvar suda u Haagu koji je neovisan i kao takvu treba je odvojiti od politike - poručio je Josipović.

Komentari 80

OB
-obrisani-
15:38 12.03.2010.

Bono i zmijo, ništa novo. Kad netko nema argumenata počinje vrijeđati.

VL
PI
pilatus
20:00 11.03.2010.

Ovaj mister1x5 me dobrano podsjeca na onaj vic o vrani i smrznutom govnetu.

VL
Avatar hudikadr
hudikadr
20:49 11.03.2010.

Nadam se da će uskoro biti oslobođen , isto tako nadam se da će se sresti sa Sanaderom , Šeksom i još nekima !

VL
OB
-obrisani-
00:43 12.03.2010.

\"Sigurno je da bi me veselilo kada bi general Gotovina dobio oslobađajuću presudu - istaknuo je predsjednik države Ivo Josipović u intervjuu za Medija servis\". A mene bi veselilo da je predsjednik države HRVATSKE Ivo Josipović rekao ovako: Sigurno da ću se veseliti kada general Gotovina dobije oslobađajuću presudu

VL
OB
-obrisani-
17:43 12.03.2010.

Marasovac, žao mi je što imaš kraće pamćenje nego kokoši, pa se ne sjećaš kad se predsjednik HDZ-a, Ivo Sanader, hvalio Carli Del Ponte kako je upravo on osobno najzaslužniji za lociranje, uhićenje i izručenje Gotovine u Haag.

VL
OB
-obrisani-
18:17 12.03.2010.

marasovac, Promaknuo mi je ovaj dio Granićevog svjedočenja u Haagu, zahvaljujem. Znaš li tko je Ruth Frölich? Gdje i kod koga je studirala, što danas radi i kakve ima veze sa Puhovskim? pozdrav vaš zmijicamala

VL
MM
Mladen Miletić
19:54 11.03.2010.

Josipović: Veselilo bi me da general Gotovina bude oslobođen jel ovo društvo što je i slobodno je ili dosadno ili pokvareno, ili su lopovi ili haračlije HDZ-erske. Šta mi treba treba mi Gotovina jel on bi mogao ljepo pjevati a ja onako lijepo svirati..

VL
OB
-obrisani-
20:07 11.03.2010.

Gotovina = HEROJ! Orjunaši = izdajnici!

VL
OB
-obrisani-
20:31 11.03.2010.

Vrati nam se Generale!!!!

VL
OB
-obrisani-
20:33 11.03.2010.

A nemi bi bilo drago da su Josifovic, Mesic i Sanader u zatrvoru. Kasno za RacAAAna.

VL
OB
-obrisani-
20:33 11.03.2010.

Ako bi ga danas veselilo da bude oslobođen, zašto je prije cca 10 godina pomagao da bude zatvoren ?

VL
MM
Mladen Miletić
20:37 11.03.2010.

Ja gledam to malo drugačije od onih podmuklih Hrvata koji su ga lovili progonili izdali stranim lovcima i onda se hvalili. ( Mi smo to ponosno predsjednik naša sposobna \"udba\"\" odradili ) Sada nakon toliko godina se prave neki daa bi se veselili, isto kao prije lova da ga se zuhiti...Podmuklost podlost i izdaja prevladava zn se čita se...

VL
OB
-obrisani-
20:43 11.03.2010.

Ovaj Josipović je prava horoskopska djevica. Analitički mic po mic. Taman kad sve posloži, eto drugog mandata. Ovo sa nespretnim suradnicima koji otpadaju polako, je dokaz da je pošten čovjek voli sve ljude oko sebe. Da je živio slobodno i pošteno. Da je mogao uspjeti u karijeri pomalo i naivan u zaštiti svoje obitelji i njenih prijatelja. No njemu ta zaštita nikad nije ni trebala. On je u potpunosti svoj čovjek. Neki bi se u SDP-u i šire, mogli hvatati vrlo brzo za glavu. Vjerujem da sad upotrebljava svu svoju intelektualnu snagu da bude i dobar predsjednik. Vjerujem da će uspjeti. Da nema jaku zaštitu od obiteljskih veza možda bi i izgorio prije dok se nebi ni snašao. Odlično poznajem taj mentalitet jer sam i sam sličan u mnogim stvarima njemu. Ovo danas sa narkomanom iz njegove kampanje, njega ni najmanje ne smeta osobno, iako vrlo dobro zna da to šteti ugledu Predsjednika. Bit će to predsjednik grom, ako ga netko iz udbo mafijaške bande iz njegove blizine (šire ili bliže svejedno) ne sabotira. Bolji je on domoljub od mnogih desničara, koji se busaju ovdje po forumu.

VL
RA
razočarani1
20:46 11.03.2010.

generala gotovinu za predsjednika ,zdravka mamića za premijera......i za godinu dana standarda kao u švicarskoj....maknimo nesposobnu hdz gamad sa vlasti

VL
OB
-obrisani-
21:02 11.03.2010.

11.03.2010. u 20:49h gusar123 je napisao/la: Nadam se da će uskoro biti oslobođen , isto tako nadam se da će se sresti sa Sanaderom , Šeksom i još nekima ! Zašto s njima, a ne sa ljevičarskim ološem koji ga ga je tamo posredno strpao jer bez njihove pravne pripreme (Deklaracija iz travnja 2000. godine) ne bi ni bilo izručenja ! To što je Šeks izjavio nabijem na onu stvar, a za vrijeme Sanadera je uhićen u Španjolskoj po španjolskoj policiji a Mesićev kadar Karamarko je izjavio da nikada neće reći kako je Gotovina pronađen ! Dakle ne misliš li da ga ipak upućuješ na krive osobe ?

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
21:04 11.03.2010.

..sve će nas veseliti puštanje gen.Gotovine, neka bude što prije a tko će ga dočekat na erodromu-od političara koji su ga i zatvorili..ustvari su ga oni identificirali, locirali, uhitili i transferirali ...tko mu smije u oči pogledat?..od ekipe u Vladii pa do Sabora,tko?:))banda lopovska!

VL
OB
-obrisani-
21:06 11.03.2010.

Kako isčitati ovu izjavu apologeta Haškog suda u Hrvatskoj jugoJosipovića koji je pomagao tužiteljstvu u monstruoznoj optužnici za ZZP protiv Hrvatske? Prateći suđenje uživo, jasno je da tužiteljstvo nije uspjelo dokazati baš ništa, no to mi koji smo živjeli ovdje za vrijeme Oluje već znamo. Postojao je jedan za nas poguban plan da se uz pomoć Prodanovića posvade generali i počnu optuživati jedan drugoga (upravo smo taj scenario vidjeli na suđanju Norcu i Ademiju). Tada bi i bez ikakvog dokaza presude bilo vrlo lako donjeti, opet bi nam pod nos gurnuli onu Nobilovu izmišljotinu o dvostrukoj liniji zapovijedanja. Srećom, Mišetić je to na vrijeme spriječio i potpuno srušio cijeli taj politički proces u Haagu. Posljedice su mogle biti nesagledive po Hrvatsku. Što sad znači ova jugoJosipovićeva izjava? Ublažavanje sudske sramote Vrhovnog suda (tamo je šef sin člana CK SKH Hrvatin) u presudi Norcu? Priprema nas Hrvata da će ipak politika presuditi generalima? Umiljavanje Hrvatima sbog skandala sa savjetnicima? pozdrav vaš zmijicamala

VL
OB
-obrisani-
21:28 11.03.2010.

nemoj lagati druze josipovicu

VL
MO
moonwalker
21:41 11.03.2010.

nadam se da kad se general gotovina vrati da će povest narod u borbu protiv HDZ-a koji je opljačkao državu dok se on borio a poslije su ga locirali, uhapsili i transferirali.

VL
Avatar cros
cros
00:03 12.03.2010.

Kada ne bih znao da se radi o Josipovicu, onda bih rekao da takvu izjavu daje covjek koji zbog obveze duznosti to mora reci. No, kada znam je to ipak rekao Josipovic onda znam da naivcina doista vjeruje u ne pristranost suda i odvojenost od politike. Stvarno mi ga je zao, hahaha!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.