Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
selfiji s građanima

Josipović: Gredelj je pravi šaljivdžija. Jedva čekam njegovu narednu šalu

Ivo Josipović,Bjelovar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
13.12.2014.
u 22:01

Baš sam se slatko tome nasmijao. Gospodin Gredelj je izgleda sve duhovitiji, komentirao je predsjednik Josipović u Bjelovaru

- Ne, nismo krenuli krivim putem nego kasnimo upravo zato što smo bili na "Pravom putu" jer tijekom dana je bilo mnogo ljudi koji su htjeli biti na "Pravom putu" pa je zato bilo malo više slikanja i druženja, pjevanja, čak se malo i zaplesalo i zato se sve skupa oduljilo - kazao je predsjednik Ivo Josipović pojašnjavajući novinarima večeras u Bjelovaru razloge zbog kojih je prema predviđenom protokolu u dolasku kasnio gotovo sat i pol, a što se u šali komentiralo da je u svom današnjem proputovanju Hrvatskom umjesto "Pravim putem" što je njegov izborni slogan ipak krenuo nekim "krivim putem".

Nakon što je odgovarajući na pitanja ukratko ponovio glavne akcente iz svog izbornog programa spominjući potrebu provođenja ustavnih i institucionalnih reformi te izmjene društvenog okvira koje bi trebale pomoći gospodarstvu, dobro raspoložen prokomentirao je i najnoviji potez odvjetnika Vladimira Gredelja koji je protiv njega podnio kaznenu prijavu zbog držanja Titove biste u svome uredu i pritom zatražio da mu se zabrani obavljanje  dužnosti predsjednika RH jer je javno izjavio da je neće ukloniti.

- Baš sam se slatko tome nasmijao. Gospodin Gredelj je izgleda sve duhovitiji i pravi je šaljivdžija tako da evo čekam njegovu narednu šalu - kazao je Josipović. Na gradskom korzu predsjednika je dočekalo dvjestotinjak okupljenih među kojima su bili gradski i županijski čelnici te brojni članovi stranaka kukuriku koalicije. Nakon Bjelovara trebao je posjetiti i Čazmu i obići Božićnu bajku na imanju obitelji Salaj u Grabovnici ali zbog kašnjenja protokola taj je posjet na kraju ipak otpao.

>>Gredelj podnio kaznenu prijavu protiv predsjednika Josipovića

>>Gredelj traži ocjenu ustavnosti držanja biste 'druga' Tita u Uredu predsjednika

Komentara 68

SE
sestrićna
22:52 13.12.2014.

kad dođe lustracija onda ćemo vidjeti ko nam je to bio predsjednik..

KA
kavicakaka8
22:44 13.12.2014.

majstore samo se ti cinično izražavaj---o sljedečoj šali sa prekriženim i pokrivenim rukama,kazačeš"neka institucije rade svoj posao"

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
23:02 13.12.2014.

Krajnje je vrijeme da s Pantovcaka leti i Tito i njegov "gardist"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije