Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
misija pomirenja

Manolić: Kad pročitam Šeksovu knjigu i kad porazgovaramo, vidjet ćemo što će biti

Šeks i Manolić
Žarko Bašić/Pixsell
04.07.2017.
u 11:41

Bivši predsjednik države Stipe Mesić, s kojim bi se Šeks također volio izmiriti, jučer nije bio raspoložen za komentar o Šeksovoj izjavi

Nakon što se pomirio s Ivom Sanaderom, Lukom Bebićem, Andrijom Hebrangom, a ranije i s Branimirom Glavašem, HDZ-ov veteran Vladimir Šeks nada se da će u budućnosti uslijediti i pomirenje sa Stipom Mesićem i Josipom Manolićem.

Jedino to mu još, kazao je za Večernji list, preostaje, no i to će, nada se, doći na red.

Pa smo odlučili upitati Josipa Manolića i Stipu Mesića kako oni gledaju na tu Šeksovu želju. Međutim, bivši predsjednik države Stipe Mesić poručio je da ne želi komentirati izjavu Vladimira Šeksa. A ni bivši premijer, šef tajnih službi i jedan od osnivača HDZ-a Josip Manolić nije bio mnogo rječitiji.

Šeks i Manolić
1/44

– Nisam bio na promociji Šeksove knjige i, dok ne vidim što je to on napisao, neću ništa komentirati. Kad ja to pročitam i kad porazgovaramo, vidjet ćemo – sve je što je jučer kazao Manolić. 

Komentara 12

MA
Malenkost
12:27 04.07.2017.

Udbasi uzivaju u HR. Mi sto smo je prizeljikivali popusili!. Nece biti Lustracije. Franje Tudman i Kuharic stvorise novu malu JU. Odose sve vise Hrvata u dalek svijet, kao i ja. San o povratku u "domovinu" s Nelustarcijom i reanimacijom,, revitalizacijom te reinstalacijom komunista i njihovih je zauvijek unisten. Takvu drzavu ne zelimi matikao "domovinu". O Crkvi i Tudmanu mislim sve najgore. Zbogom.

AD
admin2
12:48 04.07.2017.

A Pupavca za tajnika NNN

JU
juroqueteamo2
00:49 05.07.2017.

Niti Manolic (predproslost) niti Seks (proslost) nisu danas vazni u zivotu hrvatskog naroda. Ovo sto oni pisu nema veze sa danasnjicom. Oni pisu za sebe i o sebi - sto nema nikakve veze s tobom ili sa mnom. Ljudi bozji zaboravite te stare jebivjetre i zivite u sadasnjosti. Sto osobno napravite u zivotu i koji put izaberete to ce biti vas zivot. Taj vas zivot DANAS nema nikakve veze sa zivotima ove dvojice koji jos uvijek zive u proslosti. A ako se zelite baviti tracom i gubiti dragocijeno vrijeme u ovom vesem jedinom zivotu - onda citajte sto ova dvojica kazu. Vjerujte me - ako promislite - to nema nikakve veze sa vasim zivotima. Zivite svoje zivote i uzivajte u sadasnjosti jer to je jedini dar vrijedan spomena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije