Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svima je jasno
Povratak na članak

Josip Leko: Hrvatska se zadužila neizdrživo

Leko je dodao i da nije dobio analizu niti razloge da se iz državnih tijela, institucija, ministarstava i drugih subjekata ili privatizira ili izdvoji dio poslova kako bi se moglo bolje kontrolirati

Komentari 35

VE
verakruz
21:59 02.05.2014.

Kad se govori o zaduženjima milijardi onda se je zadužila Hrvatska i njeni građani, je li Leko? Progovori malo o tome tko je točno zadužio i za koliko i za što? Pa tvoj financijski sekretar Linić se u prošlom i ovom mandatu zadužio za nevjerovatnih 30 milijardi eura!!! Više nego svi ostali ministri financija zajedno! Gdje su te pare Leko???

VL
DU
Deleted user
21:06 02.05.2014.

Danas se krade više no ikad. Špara se na svemu jer.. kao.. nema se.. a sve zato da ostane više za ukrasti. Dovoljno je pogledati koliko je u navodnoj općoj besparici i štednji porastao vanjski dug.

VL
Avatar zabadalo5
zabadalo5
22:16 02.05.2014.

Nije se Hrvatska zadužila! VI ste je zadužili, u tome je velika razlika!

VL
BL
bljak007
21:06 02.05.2014.

Pa kad svojim tajkunima osiguravaju lovu, a narod da placa. To spada u protudrzavni elemenat!

VL
DU
Deleted user
21:07 02.05.2014.

leko to vam je i bio cilj sve raz.....,pa onda uparit u neku Yu tvorevinu.Bit ce te upamceni kao najvece izdajice

VL
BA
Black Angels
22:00 02.05.2014.

Nije se hrvatska zaduzila nista.....trebao....je reci....vlada je...zaduzila hrvatsku.... Zasto...je vlada zaduzila..hr.. Zato..sto je dotalno..nesposobna..i Zato..sto joj je od pocetka bio...cilj..da sto vise stete..napravi hrvatskoj

VL
BU
Bulaba
20:59 02.05.2014.

Još jedan kumrovečki skojevski makroekonomist koji je vlastiti kruh zarađivao na radnom mjestu po imenu ni manje ni više nego "društveni pravobranitelj samoupravljanja".

VL
Avatar poglavito
poglavito
22:29 02.05.2014.

Josipe sram te bilo

VL
MI
Mirnadob
21:45 02.05.2014.

Pa Linic iz inata dize skoro svaki mjesec kredite,kako bi unistio HR do temelja ali nikom ne polaze racun,gdje taj novac nestaje???ili ti milioni odlaze u Srbiju? kao i onih 4,8 miliona Euro slozeno na paleti u slovenskom kamionu i srbskim soferom

VL
Avatar fircik
fircik
22:19 02.05.2014.

Duznicko ropstvo.

VL
KA
kafka
09:00 03.05.2014.

"Hrvatska se zadužila neizdrživo". Zato jer se godinama zaduživala neizdrživo. To su znale i ptice na grani i onaj tko je za to odgovoran trebao bi odgovarati ta podrivanje države i ugrožavanja građana. . . . . . . .. . . . . . . . . Sad bi nam još samo trebali reči nema nam druge nego prodavati sve živo i vlastiti bubreg ako želimo živjeti. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Terorizam! Perfidna metoda specijalnog rata kako uništiti države, tj. kako učiniti da ona sama sebe uništi. Kad shvate građani tada je već kasno, a polako shvaćaju.

VL
PS
Privatni sektor
08:46 03.05.2014.

Gospon Leko, dosta politike. Za zaduziti se treba netko potpisati. Molimo podatke pred javnost...tko, koliko, zasto, gdje je novac ulozen, kako je novac potrosen??? Svaka tvrtka ima podatke o prihodima i rashodima, pa mora imati i drzava.

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
22:14 02.05.2014.

Pitam se sta jedan pravnik moze razumjeti u svom tom kompleksnom ekonomskom i financijskom sustavu poput Evropske unije. Ovi ljudi ne kapiraju da je EU Parlament samo farsa, da su njihove funkcije i moc ravne nuli, da Evropom zapovjedaju samo banke, BCE, Lobby i krupni kapitalisti, da su oni marionete samo za ukras. I mala djeca znaju da sve sta nije drzava ne moze ni po jednom zakonu na svijetu imati Juridicki legitiman Parlamenat, a to vazi i za EU koja nije drzava, ne moze autonomno krojiti zakone, izdavati Putovnice, i nista zivo. Sve to lijepo pise u Lisabonskim ugovorima, i u Maastricht parametrima o kojim vecina gradjana, vjerujem, ne zna nista. Cak ni zastava EU nije obavezna leprsati po drzavnim ustavama, osim za praznike, i skoro nista od svih tih cuda sta ovi non stop strase gradjane. Ugurali su zemlju u nesto sta ne razumiju, stranci su im kolonizirali banke i citavu ekonomiju, kroje im pod nosom vlastitu monetarnu politiku, i oni se jos cude kako to da ne napreduju, i sta ih je snaslo. Danas je Marine Le Pen sa tisucama gradjana sisla na ulice Pariza, u marsu protiv EU komunjare, pametna zena vidi da su ih lopine banksteri opljackali, bori se protiv kolonizatora svoje nacije, a vidi ovih nasih, skacu kao opareni kad im EU burokrati nesto narede, kolju sa svojim kolegama, politickim suparnicima, samo stoje na raspolaganju tudjim gazdama, i ovako kroz citavu historiju, nisu se pomakli s mjesta. Stalno netko drugi odlucuje u njihovo ime, dobiju sacicu baksisa i fotelju, a narod cerupa tko stigne. I evo sada smo u istom identicnom sosu. Oni su sebi osigurali poltrone u EU Parlamentu, dijamantske place, klimaju glavom, glasaju za sankcije vlastitome narodu. Ovcama serviraju pricu o ''lex-Perkovicu'', da se kolju, a oni ispijaju sampanjac i zderu kavijal po svjetskim metropolama. Svaki narod ima politicare koje zasluzuje.

VL
DU
Deleted user
21:36 02.05.2014.

Kad se živi iznad svojih mogucnosti... Lagodan život dok investitori nisu povukli novac... Nije moglo tako vječno, Hrvatska jednostavno nema veliki ekonomski potencijal da bi NETKO čekao niže proizvodne cijene u toj zemlji...

VL
BL
Blekpanther
22:03 02.05.2014.

Umjesto da upravlja Hrvatskim Saborom nas Ledinacki potrcko vrsi duznost partijskog glasogovornika. Najslablja karika u lancu zagrebackih grudana Jurcic,Bandic, Maric pa tek taj tihi sljedbenik velikog sina nasih prostora!!!

VL
BO
booloo
08:47 03.05.2014.

Josip Leko: Hrvatska se zadužila neizdrživo ---------------------------------------------------------------------- kad sdp preuzme vlast u hrvatskoj samo se zadužuje i povečava broj nezaposlenih. tako je bilo od 2000. do 2004. a sad je još gore.

VL
BU
Bubalamala
13:24 03.05.2014.

Ako se bude cekalo sa reformama koje ce biti bolne zaduzivat cemo se svake godine sve vise jer necemo moci vracati sve vece zaduzenje bez novog zaduzenja bez razlike tko ce biti na vlasti.

VL
Avatar deziderij
deziderij
07:37 03.05.2014.

Kako to Leko tvrdi da se Hrvatska "zadužila neizdrživo" a i dalje je zadužuju ? Zašto ne objasni zbog čega je "vrli" stručnjak Linić još dodatno i svako malo zadužuje novim kreditima i sve novijim nametima ? Ili se o tome ne zbori.

VL
CR
Croasan
07:39 03.05.2014.

Ovo zaista postaje neprobavljivo ! Da savjeti i morala ima ova vladajuća koalicija, nebi Hrvatskom narodu činili ovo zlo koje čine ! Nakon svih promašaja učinjenih (namjerno ili nenamjerno), a sada još i outsourcing-a , izreči da će imati analizu analizu , elemente i ciljeve koji se žele tom odlukom postići , može samo.......( dovršite misao.) Pa tko i malo normalan nešto napravi a onda radi analizu ??????

VL
VE
vecehe
22:36 02.05.2014.

Je Hrvatska se zadužila,a pozajmljeni novac troši,tko? Fino napisati za cijeli dug,a ne samo dio i to od 91 tko ga je trošio.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.