Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska komisija:
Povratak na članak

Još morate poraditi na građanskom odgoju

U sklopu reforme strukovnog obrazovanja iz Bruxellesa podcrtavaju kako je uvođenje dualnog obrazovanja u pilot-projektu te uspostava 25 regionalnih centara kompetentnosti vrijednih milijardu kuna dobar reformski smjer

Komentari 12

DU
Deleted user
06:42 17.10.2018.

gdjo divjak bolje je uvesti seljacki odgoj jer sve sto ne valja u selo je dolazilo iz grada. .. .jadni li smo mi hrvati kad nas hvale tudjinci . .a hvale nas jer radimo za njihove interese ...skola za zivott ...koja ispraznica ....skola za rad je prava skola a ovo sve u hrvtskoj je laprdasenje za nerad ...

VL
SD
sdpesticid
04:18 17.10.2018.

kada će se uvesti predmet ''sorosev naputak'' ?

VL
LA
larala
07:09 17.10.2018.

jeste li pokazali što klinci uce iz informatike? sigurno niste, jer da jeste cijela eu bi va se smijala. a, da i ne govorimo o tome kako ste uveli informatiku, napravili knjigu i radnu koje jedna s drugom nemaju vezu.. od djece ocekujete da znaju windowsw 10 i office 365 a, da pritom niste ni pitali imaju li klinci te programe doma i imaju li uopce komp. a, niste izostavili ni bubanja o bitovima i bajtovima, romu i ramu...itd...necem što vecini nikad nece trebati.....i, još bi im uvalili građanski odgoj tj. dodatno opterecenje za ispiranje mozgova...e, draga ministrice, necete...osobno nemam namjeru svoje dijete uciti lažima i prljavim politickim igricama, nemam namjeru dopustiti vam da mi od djeteta napravite kretena jer se vama tako hoce. a, građanski odgoj ako je toliko dobar, uvedite skupa s informatikom kao obavezne predmete za vas u vladi i saboru, cisto da vidite do kud vode vaše nebuloze i kakve gluposti tovarite djeci na leđa. za pocetak pretvorite dekadski broj 564 u binarni i odgovorite što znaci žaruljica i gdje cete ju pronaci .....jer to su pitanja iz radne na koja ako moraju znato odgovoriti djeca, morate i vi.

VL
OB
ObrenM
06:53 17.10.2018.

Tko moze odgojiti ovu antipaticnu"uhljebusu",uvlakusu i iritantnu neznalicu.

VL
AF
afer
08:04 17.10.2018.

Čemu dobivamo smjernice od EU-a za naše školovanje?? Izgleda da na NJIHOVOM tržištu rada trebaju drugi profili . A tko pita što nama treba?? Znači, moramo ih za njih školovati, informatika na nivou programiranja tokarskog stroja, jezici za konobare, medicina za medicinske sestre, itd.

VL
DI
Direkt
08:25 17.10.2018.

Manje ustašije više gradjanskog odgoja.

VL
Avatar 456852
456852
10:01 17.10.2018.

Reformiraj si život ljigava fufo - korporativko degenerična

VL
FU
Fuj
06:54 17.10.2018.

Uf

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.