Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
američki državni tajnik

John Kerry: Ruski i kineski hakeri vrlo vjerojatno čitaju moj email

John Kerry
Foto: Reuters/PIXSELL
12.08.2015.
u 09:38

– Nažalost, živimo u svijetu u kojem su mnoge zemlje, uključujući Kinu i Rusiju, sudjelovale u cyber napadima na američku vladu – rekao je Kerry

Američki držani tajnik John Kerry za CBS je izjavio da ruski i kineski hakeri vjerojatno čitaju njegovu elektroničku poštu te da svoje poruke piše uz pretpostavku da to čine, prenosi CNN.

– To je vrlo vjerojatno – rekao je Kerry odgovorivši na pitanje misli li da ijedna od te dvije zemlje čita njegov email.

– Nažalost, živimo u svijetu u kojem su mnoge zemlje, uključujući Kinu i Rusiju, sudjelovale u cyber napadima na američku vladu – rekao je Kerry. 

>> Američki državni tajnik u bolnici: Došao na pregovore s Iranom pa biciklirajući slomio nogu 

>> WikiLeaks: Američka NSA špijunirala Chiraca, Sarkozyja i Hollandea

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
10:28 12.08.2015.

A kada amri špijuniraju čitav Svijet onda je to OK. Izađeš iz komunizma pa misliš da te više nema tko špijunirati a onda ispadne da najveća "demokracija " na Svijetu ponaša se gore nego rusija za vrijeme staljina.

RA
rafaell
10:05 12.08.2015.

no mi ih na sreću udaramo tiskarom $,medijima,korporacijama,obojenim revolucijama,plaćenim agentima,civilnim društvima,korporacijama,teroristima i sl. napadima a ostale zemlje bombama,vojnim bazama i dr. sredstvima prisile podčinjenih nižih vrsta,glasio bi ispravan teksta

MX
Mister X
10:24 12.08.2015.

- To je vrlo vjerojatno - rekao je Kerry odgovorivši na pitanje misli li da ijedna od te dvije zemlje čita njegov email. Dok smo mi poštenjačine ne slušamo ne proisluškujemo nikoga. A čitati tako i tako ne znamo nini kineski ni ruskućirilicu ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije