Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autocesta a11

Jezive fotografije s mjesta nesreće: BMW-om probio zid naplatne postaje i usmrtio djelatnika

Foto: JVP Velika Gorica
1/10
23.01.2021.
u 09:21

Kako neslužbeno doznajemo, djelatnik je HAC-a sjedio za stolom, a automobil je probio zid.

Na autocesti A11 Zagreb-Sisak jutros oko 5.30 sati dogodila se strašna prometna nesreća u kojoj je poginuo djelatnik Hrvatskih autocesta, a kako smo neslužbeno doznali, BMW koji je vozio u smjeru Siska kretao se oko 150 kilometara na sat te se zabio u naplatnu postaju Mraclin u kojoj se nalazio djelatnik HAC-a koji je smrtno stradao.

Foto: JVP Velika Gorica

Kako neslužbeno doznajemo, djelatnik HAC-a je sjedio za stolom, a automobil je probio zid, pri čemu je ušao u stazu za besplatan prolaz za humanitarnu pomoć za područje pogođenom potresom.

Foto: JVP Velika Gorica

Sve okolnosti događaja se još utvrđuju.

Foto: JVP Velika Gorica

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZN
znam
11:15 23.01.2021.

Oni koji su projektirali zgrade pored naplatnih kucica morat ce raditi dodatke: celicne stubove koji se sprijeciti slicne slucajeve. Slicno je bilo u jednoj drzavi u kojo sam zivio sa ducanima za prodaju alkohola. Banda sa jeftinim autom probije ulaznaa vrata ducana i opljacka ducan (uglavnom cigarete jer su jako skupe). Sada svi takvi ducani imaju celicne stubove ispred ulaza.

MO
modovisisajteMaraschino
09:54 23.01.2021.

tempomat, zaspao???

LE
lenger
12:50 23.01.2021.

Na istom principu radi i globalna politika: nitko nis ne vidi dok ne lupi glavom u zid, i nevini stradaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije