Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Jednome čileanskom rudaru ne žuri se van: Čekaju ga dvije drage

Na skupu podrške zatrpanim rudarima, s kojeg su snimke bile poslane 800 metara pod zemlju, supruga jednog od rudara naišla je na njegovu ljubavnicu.
03. rujna 2010. u 15:33 2 komentara 2 prikaza
Yonni Barrios
Foto: Reuters

Među zatrpanim rudarima posebno se istaknuo 50-godišnji Yonni Barrios, koji je prije rudarskog posla pohađao bolničarsku školu pa je ispod zemlje bio posebno koristan: kad su im poslali cjepivo protiv tuberkuloze, on je bio taj koji je dao injekcije ostalim kolegama. Međutim, kad rudari budu konačno otkopani, pitanje tko će ga i kako dočekati.

Njegova supruga, 56-godišnja Marta Salinas nemilo se iznenadila kad je na bdijenju podrške zatrpanim rudarima čula kako još netko izvikuje ime njezina supruga: Susan Valenzuela, koja je već pet godina njegova ljubavnica. Valenzuela je izvikivala ime svoga dragog držeći pod miškom Gospin kip, a u ruci transparent s njegovom slikom i porukom podrške.

Barrios je moj suprug. On mene voli i ja sam mu odana supruga – kaže Marta koja i pored svega planira svog supruga dočekati raširenih ruku kad ga izvuku, a svoju konkurenticu odbacuje ne želeći ni izgovoriti njezino ime:

- Ta žena nema legitimnosti.

No, ni Susan se ne predaje:

- Mi se volimo, ja ću ga čekati.

Oko Božića, kad bi rudari trebali konačno biti izvučeni na površinu, moglo bi biti zanimljivih događaja.

Tokio: Vaterpolo, Hrvatska - Srbija
REAKCIJE SUSJEDA
Pogledajte što pišu srpski mediji nakon poraza od Hrvatske i kako su prihvatili naš trijumf
d
OBLJETNICA
DignetSoftware proslavio jedanaest godina uspješnog rada
  • boston:

    ovaj sretnik ne samo da ima dobru uza se, vec dvije...

  • Avatar guten_tag
    guten_tag:

    izgleda da će spasioci morati kopati još jedan tunel da gospodin može izaći na zadnja vrata . inače , neka im je sa srećom da svi budu spašeni , živi i zdravi .