Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAĐANI PRAZNE POLICE

Poznati trgovački lanac ograničio je kupnju ulja, brašna, šećera i tjestenine

Foto: Pixsell/danica.hr
1/4
21.03.2022.
u 10:15

Talijanski trgovački lanac Eurospin, koji se sve više širi po Hrvatskoj, odlučio je uvesti ograničenja u nekim svojim supermarketima

Iako je većina trgovačkih lanaca najavila kako zasad neće ograničavati kupnju proizvoda poput suncokretova ulja, brašna, šećera i sl., jedan je trgovački lanac ipak odlučio ograničiti kupnju tih proizvoda. 

Naime, talijanski trgovački lanac Eurospin, koji se sve više širi po Hrvatskoj, odlučio je uvesti ograničenja u nekim svojim supermarketima.

Tako su kupce prošli tjedan u trgovinama Eurospina dočekale obavijesti kako je po košarici moguće kupiti samo po dva komada brašna, ulja, šećera, ali i tjestenine, piše Danica.hr. 

Foto: Danica.hr

Inače, Konzum je prošli tjedan priopćio kako neće zasad ograničavati količinu kupnje određenih proizvoda jer su dobro opremljeni robom. Ipak, ako se potražnja nastavi povećavati ovim tempom, određena ograničenja bit će potrebna. 

– Zato još jednom našim kupcima šaljemo poruku kako i ulja i svih drugih svakodnevno potrebnih proizvoda na zalihama imamo dovoljno, u pandemiji smo svi skupa itekako dobro svladali upravljanje opskrbom u izuzetno izazovnim okolnostima i nadamo se da će i naši kupci prepoznati kako nema potrebe za odstupanjem od redovitih navika kupnje – priopćili su iz Konzuma prošli tjedan. 

Ključne riječi

Komentara 47

SZ
SZ123
10:50 21.03.2022.

Koja debilana...valjda im je jasno da tako bas poticu navalu i nestasicu, drugo sigurno necemo umrijeti od gladi, ako nema ulja bit ce mast, ako nema tjestenine bit ce graha... a ako ne bude nicega bar cemo ko nacija napokon smrsavit. ..

MR
MrWho
11:38 21.03.2022.

Ne širite paniku, bando petokolonaška!! Među istaknutim vijestima stoji vaša vijest "GRAĐANI PRAZNE POLICE"!! Vijest nije točna, uznemirujuća je i potiče paniku kod građana, te predstavlja kazneno djelo. Sinoć sam bio u Kauflandu gdje su pune police ulja, brašna ii ostalih namirnica; ista je situacija i u Konzumu. Dakle, građani ne prazne police a vi svojim idiotskim vijestima prizivate takvu situaciju.

DM
drazen.muhvic
11:00 21.03.2022.

Uopće ne planiram gomilati nikakve zalihe. Ako na koncu ipak dođe do rata, a nešto od namirnica će mi prifaliti, ići ću po gradu i uzimati od onih koji su svega previše nakupovali. Jbg, rat je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije